...ja igen, a Scarabeo-t kihagytam a listából, köszi.
A cél az, hogy gyárit vegyek, vagy 10 évig ne kelljen szereléssel foglalkoznom, mert elegem lett. Nem magából a szerelésből, hanem azzal, amivel egy öregebb motor szerelése jár.
(A Honda Zoomer is megragadta a fantáziám, igaz abból nincs fiatal, viszont műanyag sincs rajta, aminek törjön a patentja-füle, és legalább a szélvédelem sem kényeztet el.)
igaz ebből nincs 10 évnél fiatalabb, ellenben kurva kényelmes, ilyenünk már volt
https://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/scarabeo_50/aprilia_scarabeo_50-20557640#sid=5391438c-782e-42da-9745-430cad101154
Nem tudok okosat mondani. Nem ismerem a kinalatnak azt a szegmenset, ami teged erdekel (nagy kereku, 10 evnel fiatalabb).
Nem is nagyon van komoly kinalat olyan gyartoktol, akiknek a minosegeben es az alkatresz ellatasi lancaban megbiznek.
50esben aki nem ezeket a minarelli blokkos vackokat veszi az nem normális 😁
nem egy erőgépek de kiforrott konstrukció gombokért van hozzá minden és még a gagyi is meglehetősen strapabíró
Ez egy Sanli XTR50, GY6 blokkos (139QMB). Egy valag kinaiba ezt teszik a Kymco Agility 50 4T-tol a Baotian 50QT-on at a Kinroad es Jinlun-okig.
Egy komplett motor karbival, oninditoval zsir ujonnan egy szazas kb. a sargaktol.
Gyakori bajuk pl. hogy 1-2 ezrenkent elmegy a szelephezag a nem tul jol sikerult hengerfej miatt - attol spec indulhat otletszeruen.
Egyébként sógor fia most csinálja a B jogsit ausztriába,érdekesen működik ott,hogy jobb vagy sem,ki hogy látja,szerintem szarabb,ja,és 1800euró saját autóval.Szerintem simán 2milla nem saját autóval.
Nekem az 500as kymco, csinálta ezt. Nem lett meg a baja. Volt mikor kocsiról bikáztam be, úgy lemerült az akksi. Amúgy jól ment. Jobbnak láttam túladni rajta.
A cél az, hogy gyárit vegyek, vagy 10 évig ne kelljen szereléssel foglalkoznom, mert elegem lett. Nem magából a szerelésből, hanem azzal, amivel egy öregebb motor szerelése jár.
(A Honda Zoomer is megragadta a fantáziám, igaz abból nincs fiatal, viszont műanyag sincs rajta, aminek törjön a patentja-füle, és legalább a szélvédelem sem kényeztet el.)