ez egy fasza gumi volt: https://www.teli-nyari-autogum...
gumi+posta 27ezer felrakás tuti lesz 3 ezer
azt kétlem hogy bármelyik gumisnál lenne ebből 1 db
felni van bőven, összesen 13 db, vagyis már csak 12 mert ez egy kicsit kilapult
alig futott gumi nincs benne 5 ezer, mert a télit jártam le az elmúlt pár évben
az oldala szar, ott mindig hajlik előbb-utóbb elereszti
robogó gumival küzdöttünk kb ilyen helyen lévő lyukkal, khiába lett megsütve elengedte pár hónap alatt
Én azért sokat járok játszóterekre,az a helyzet hogy ezek a mai játszóterek semmivel nem veszélytelenebbek,sokszor tele van átgondolatlan játékkal és hiába van fából,műanyagból.......
na
szopassák is a kamionosokat ezerrel minden nap
leszorított egy a kanyarban útról aztán 30 ezer mínusz
33 éve vezetek de még így nem jártam, ha nincs 33 év rutin akkor opel már terőre lenne téve
gumi+posta 27ezer felrakás tuti lesz 3 ezer
azt kétlem hogy bármelyik gumisnál lenne ebből 1 db
felni van bőven, összesen 13 db, vagyis már csak 12 mert ez egy kicsit kilapult
alig futott gumi nincs benne 5 ezer, mert a télit jártam le az elmúlt pár évben
Tévedésben vagy,és sorkatonaságot tartottam egy felesleges elfecsérelt időnek.
ireblade105
Én meg egyből láttam hogy csak az idióták mennek el katonának hogy aztán a másik idióták szopassák őket,apropó,te ugye voltál katona?
robogó gumival küzdöttünk kb ilyen helyen lévő lyukkal, khiába lett megsütve elengedte pár hónap alatt
szopassák is a kamionosokat ezerrel minden nap
leszorított egy a kanyarban útról aztán 30 ezer mínusz
33 éve vezetek de még így nem jártam, ha nincs 33 év rutin akkor opel már terőre lenne téve
Hogy ezek mekkora okosok.......a sóder meg beton vas játékokkal veszélyes......lecserélték mindet uniosra aztán az meg mérgező :)
ireblade105
Én meg egyből láttam hogy csak az idióták mennek el katonának hogy aztán a másik idióták szopassák őket,apropó,te ugye voltál katona?
Azt nem írtam, hogy ellentmondás. Mással próbálkozz.
ireblade105
(Csak nyugodtan kérdezgesd, terelj, én mindig EZT fogom idemásolni, hogy mindenkinek a retinájába égjen.)