kawának: Na itt a kézi pressnyomó. Van hozzá egy halom betét. Én csak a 16-osat használtam eddig egy átlagos háztartásban ez a standard méret(kezeit széttáró) Azt nem tudom, hogy rézcsőhöz jó lehet e bár akitől vettem szerinte igen. Az 5 rétegű műanyag csőhöz amit általánosságban használnak napjainkban ahhoz kifogástalan. Egy elektromos pressnyomó gép 3-4-5 száz ezer forint(szemeit körbeforgató. Nyílván aki napi munkához használja annak olyan van. Nekem háztájiba ez bőven tökéletes, azt a kis munkákat amit csinálok vele szerintem még nagyon lassabbnak se lassabb az elektromos társánál(kezeit széttáró)
Egyébként hihetetlen de már egy ilyen kicsi kacat is sokat tud számítani.Érdekes a dolog mert nekem pl 200ig semmi nem érzékelhető,be sem kell dőlnöm,viszont ha van fent egy tanktáska ami egyébként nem lóg túl a plexin,tehát teljesen takarásban van,már 150nél érezhető a nyomás.
Vagy jolesz vagy nem.Mivel csak tesztelok mondjak hogy egesz jo fene tudja.
Nekem a tapasztalatom hogy mellkasnal nincs gond,de a sisakot nagyon tolja 150 felett.
Ha fele marad az mar jo.
A rossz ha a sisak tetejet rangatja.Ha nincs erezheto hatasa akkor lett egy funkcio nelkuli szepeszeti beavatkozas.
Mas megoldas nincs mert mindenkinek egyedi,nem hagyadkozhatok mas elmodasaira.
Én azt gondolom, ha a kölök nem jön haza, mint pár éve, amikor kiderült a nyugati demokráciák bennszülöttjei számára, hogy a várható kovidos megbetegedések és a rendelkezésre álló kórházi ágyak száma nem korrelál, illetve a mama meg a papa mégsem a (-z itthon maradó) magyar társadalom jóindulatára lesz bízva, és a várható nyugdíjat eleve nem az alanyi jogon járó kor elérése után itthon gondolnál elkölteni, illetve a kölök nem jár haza fogászatra meg esetleg szülni, stb.
Ebben az esetben ha működik ezek nélkül, akkor valóban jó döntésnek tűnik.
...meg sok a nepper, aki ugy megy ki, mintha itt alkudna Nyekladhazan es nem mindenhol vonnak vallat arra, ha ugy kell a vevobol kirangatni a penzt.
Az angolok is igy jartak, ok a benelux allamokbol szerettek levetett vasakat behozni a Brexit elott, de a hollandusoknal hamar leverte a poharat, ahogy alkudoztak. Ok meg nalunk is rosszabbak, egy 5000 euros motorra siman beprobalkoznak harom es fellel, miutan agyonfikaztak.
Monyuk ha ez a hatalmas plexi amitől csodát vársz, akkor azt kell mondjam teljesen felesleges befektetés volt. Jobb ha már most vissza leveszed és teszed a jófogásra.
Nekem a tapasztalatom hogy mellkasnal nincs gond,de a sisakot nagyon tolja 150 felett.
Ha fele marad az mar jo.
A rossz ha a sisak tetejet rangatja.Ha nincs erezheto hatasa akkor lett egy funkcio nelkuli szepeszeti beavatkozas.
Mas megoldas nincs mert mindenkinek egyedi,nem hagyadkozhatok mas elmodasaira.
Ebben az esetben ha működik ezek nélkül, akkor valóban jó döntésnek tűnik.
Az angolok is igy jartak, ok a benelux allamokbol szerettek levetett vasakat behozni a Brexit elott, de a hollandusoknal hamar leverte a poharat, ahogy alkudoztak. Ok meg nalunk is rosszabbak, egy 5000 euros motorra siman beprobalkoznak harom es fellel, miutan agyonfikaztak.
Vegyél rendes motort 🤣