Nekik egykuutya keleteuropa a lengyel,litvan,roman szerb,bulgarral egyutt.Eleve nemet telefon es anyanyelvi szintu nemet kell.
Ha nepperkedni vagy motort venni akarnal trukkozz,keress valami kontaktot aki ott el.
A becsuletesnepper is mndig lukrafut maganeladokkal,a kereskedokkel jol megvan.Azok jobbak.
Állitólag sok a szélhámos....megpróbálják szállítási trükkökkel kicsalni a motort. hogy ennek mennyi az alapja vagy csak a románokkal vagyunk egy kalap alatt a fene se tudja
Hogy motorozzunk is picit.
Tegnapi tortenes es konkluziok.
Egyik hogy megoregedtem,a folyamat 150-180 km/h miatt baszottul megfajdult a nyakam,a ket lapocka kozti resz.brrr.
Szoval feladtam az z elveim es berendeltem egy flyscreent.Egy hótoló meret. 🙄
Tovabba fene tudja hol,mikor,hogy de keterepedt egy indexem.
Es gecihideg volt,estere remegtem a markolatfotes dacara is.Brrrrrrrrrrr.
Hát......egyébként kíváncsi lennék hogy mi ennek a konkrét oka.Ez olyan lehet mint ahogy mi nem adunk veszünk cigánynak/tól.De hogy nekik mi lehet ennek az oka......
ja,egy kis érdekesség.Kollégám most vesz motort.A wilhaben-en 4motor után érdeklődött.Egyel tudta felvenni a kapcsolatot,kettő konkrétan megmondta hogy magyarnak nem eladó,egy nem is válaszolt,egyel tudott beszélni.Szeretnek minket.
300ért elég soványka lakás van, gyereknek 220 felé volt az egy szobás mindenestől, igaz fasza helyen volt lakás is fasza portás meg amit szeretnél ben a belvárosban de akkor is 200 felett volt az a 30 négyzetméter
1 millát meg nem sokan keresnek kezdő huszonévesen inkább ilyen 4-600 felé diplomásként viszonylag jó helyeken, ennyit meg egy klímaszerelő is megkeres
havi 300ért én inkább 300 kölcsönt fizetnék végülis ha megvan a lakás ki is lehet adni és az árából máshol bérelni ha az a hely nem jó a melóhoz
Ha nepperkedni vagy motort venni akarnal trukkozz,keress valami kontaktot aki ott el.
A becsuletesnepper is mndig lukrafut maganeladokkal,a kereskedokkel jol megvan.Azok jobbak.