Kiderul
Az rs az nagyon jo
A 2017es R viszont 1 unalmas dög. Megy persze de nem mosolycsalogato. Akartam volna a 19es S et még próbálni de eladták ..... Pedig fehér volt
Egen,a hengerfej tetejen van a csatija,de ne ott szedd szet.
A bura nagyon pici csavarjat kitekered le a bura,a belsejet kipattintdod ott a ket pici sarut leszeded,utana a szárát leveszed,ki tudod a vezeteket fuzni.Az uj indexet ugyanugy szet kell fuzni es a notorn levo vezetekkel szereled ossze.
Jobb mint a burkolatokkal zsonglorkodni.
Most vettem észre a bal hátsó indexem harmonikásgumi része elfog szakadni, kell vennem helyette másikat. A vezetékek fűzése merre van? Sok mindent le kell majd bontsak?
Jó eséllyel a blokköntvényt kell átfaragni lánchoz,más vezérlés,talán módosított főtengely-dugattyúk.
A tiger blokkon azért kell reszelni.De legalább a hengeröntvényt lehet használni.
Az rs az nagyon jo
A 2017es R viszont 1 unalmas dög. Megy persze de nem mosolycsalogato. Akartam volna a 19es S et még próbálni de eladták ..... Pedig fehér volt
A bura nagyon pici csavarjat kitekered le a bura,a belsejet kipattintdod ott a ket pici sarut leszeded,utana a szárát leveszed,ki tudod a vezeteket fuzni.Az uj indexet ugyanugy szet kell fuzni es a notorn levo vezetekkel szereled ossze.
Jobb mint a burkolatokkal zsonglorkodni.
A tiger blokkon azért kell reszelni.De legalább a hengeröntvényt lehet használni.