Itt vagyok, csak kisse el vagyok havazva...
1, KTM meg nincs meg..
2,Most koltoztettuk at a garazsunkat egy masik varosba, a mult heten es sok a melo vele (szorolapozas, takaritas, melok is jonnek lassan)
3, tegnap vettunk egy kis kutya, vele voltam elfoglalva + lanyom megint beteg, lazas, ugyhogy mellette ultem 2 orat hajnalban
DE, itt vagyok es elek, tervezgetek...varok a szelepekre, osszedobom a TM-et es mar megyek is ki crossozni/endurozni!
Arulom a Gasgas-t, a 300-as TM-et, meg a KTM-et is...azokbol mar csak kijon nagy enduro/tira gep!
Jovore megyek TT-re is, ha vaakit erdekel...
Meghagyom neked ha akarod... Ezen nem veszunk ossze
Viszont igy el kell asnom az egyik TM-et... Meg letesztelem a 4T-t hogy hogyan muzsikal.. Majd meglatjuk. Bar nincs szivem eladni a 300-ast sem... Nem tudom, mi legyen.
Igazsag szerint csak egy turaenduro kellene meg egy cross/hardenduro gep.
Volt olyan a társaságban, 70e km környékén kellett hozzányúlni először a blokkjához, pedig az első tulaj legtöbbet SM kerekekkel, túrázásra használta.
Szvsz az egyik legjobb utcai enduro volt a piacon.
1, KTM meg nincs meg..
2,Most koltoztettuk at a garazsunkat egy masik varosba, a mult heten es sok a melo vele (szorolapozas, takaritas, melok is jonnek lassan)
3, tegnap vettunk egy kis kutya, vele voltam elfoglalva + lanyom megint beteg, lazas, ugyhogy mellette ultem 2 orat hajnalban
DE, itt vagyok es elek, tervezgetek...varok a szelepekre, osszedobom a TM-et es mar megyek is ki crossozni/endurozni!
Arulom a Gasgas-t, a 300-as TM-et, meg a KTM-et is...azokbol mar csak kijon nagy enduro/tira gep!
Jovore megyek TT-re is, ha vaakit erdekel...
http://www.utos.me/ez-mennyire...
Meghagyom neked ha akarod... Ezen nem veszunk ossze
Viszont igy el kell asnom az egyik TM-et... Meg letesztelem a 4T-t hogy hogyan muzsikal.. Majd meglatjuk. Bar nincs szivem eladni a 300-ast sem... Nem tudom, mi legyen.
Igazsag szerint csak egy turaenduro kellene meg egy cross/hardenduro gep.
Jövőre meg megyek Afrikába...esetleg valaki csatlakozik?
Szvsz az egyik legjobb utcai enduro volt a piacon.