Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alakul a zxr
megy valaki meki ringre?
a fene tudja több volt a tourist mint a bennszülött. de a sörük az fasza. ma végre megjön a szakadt kuplungbowdenem azt életrekeltem a zizit :) kéne gurulni 1 karikát.
És Prágában tényleg sok böllérarcú lány van?
én tavasszal a szüleikkel meg még 8 motorral voltunk prágában. jo kis tura volt :)
Még a nyáron beszélgettem velük,mondtam nekik,hogy jól öltözzenek be,meg jó gumira ne sajnálják a pénzt,mert ezt a pár évet amíg ilyen fiatal,és hülye az ember,azt túl kell élni.
Találtam pár régi képet.
jaja a CBR meg az NSR.. már egyik sincs náluk :D meg már a Tomi az XT-t is eladta, ha jól tudom. egyébként velük voltunk NSR-t nézni nekem mielőtt meglett a Mito :D a Transitjukban meg már utazott a TZR-em is, spani nem volt kéznél, szóval Dad-Tata Transitban úgy, hogy rajta ültem :D vicces volt
Itt lakom.Régen meg ezzel tolták a srácok
Jaja, ismerem az egész családot :D együtt szoktak motorozni az ő szüleik az enyémekkel :) Voltam is arrafelé párszor :D akkor mostmár tudom hol laksz :P
Igen.A fiait ismered,meg a haverjait?Kibaszott egy pernahajderek kb egy korosztály veled a két srác.Mindegyiknek van motorja.
Robi? :)
A szomszédomé az FJR.Már bejárta vele egész európát.
na látom már környén is van FJR :D
Tatán is, Nekünk is van 1, meg Császáron is van 1

oks
no mennem kell, légy jó és szobacica
ugye-ugye
ne is....nem állna jól Neked
Most nem. Még autózom.
csak úgy...én mindig türelmetlen vagyok
Írhattam volna azt is hogy "pillcsi", de én azt vallom, hogy olyan férfi akinek nőtől van erekciója ilyet nem ír
eeejha,most is?
akkor igyál még az én egészségemre is
Mire fel ez a nagy türelmetlenség?
Vagy mindig be vagyok rúgva
nincs pillanat
most vagy azonnal