engem eddig egy Audi picsázott el eddig az és csak végsebességben .Teve ha megvan a kamerád összeereszthetjük a gépeket ,csak legyen felvétel róla,mert az agyad az kihagy úgy látom,feltöltjük ide,h lássa mindenki .
Ö rosszabb mert amellet hogy nagy az arca, még psihohpata is, ja és feledékeny is, az megmarad benne ha 9 a jobb de amikor elpicsázzák azt hamar elfelejti
igazábol a vidit megnézve oksé uj honda iszonyatosan kikönnyitve egyértelmü hogy sportosabb mint a 12es engem ez az 1000F bosszant régi nehéz dög és majdnem megalázott, és én se ma kezdtem, elmondhatom magamrol hogy ültem már pár gépen, de ez az 1000f félelmetesen megindult, igazábol azért kérdem mert volt nekem 1000f-em nemrég a sárga streetfigter, és köze nincs ehhez a gyorsuláshoz, amit tegnap a srác müvelt az frenetikus volt
Én meg 8-kor.Meg tegnap is.Tagnap felújítottam a fater simsonjának a blokkját 4000 Ft-ból. Rájöttem,hogy nagyok az igényeim.
Asszem eladom az RR-t és veszek egy simsont
Kis pénz,kis foci
Halkan "ovatosan" megjegyezném hogy nekem a zx elött egy 954em volt, ami minimálisan marad el az1000RR töl, szerintem jobban ment mint a zx 200ig, onnan viszont biztos vagyok benne hogy a 12es jobb, de azt az egyszerü tényt ne felejtsük el hogy a 12es 240 kg mig az 1000rr épphogy 200
Te is ilyen vagy?
nálam nem jobban
Asszem eladom az RR-t és veszek egy simsont
Kis pénz,kis foci
Nem kell ezt szerintem ennyire komolyan venni.
4-kor keltem,most csak ásítozom
Most keltél?
Dejól megy egyeseknek
Csak aztán nehogy úgy járj,mint ez a Hóember
Kapott egy gyenge cumit