Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. 2017.09.25-én (hétfő) 12:30-15:00 közt szervezünk egy kerékpáros túrát Ópusztaszer-Szeged útvonalon. Szükségünk lenne két motoros kísérőre, akik a kb. 60 kerékpárost út közben biztosítanák. Kérem aki tud segíteni hívjon az alábbi telefonszámon: +36302062574 Muzsi Zsolt ZSOTA Kerékpártúra Egyesület
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok !
Mint motoros és motorokkal foglalkozó lelki társ írok nektek. Tisztelettel szeretném felhívni a figyelmeteket magamra és a szolgáltatásomra. Hamarosan itt a tél amikor a motorok letakarva pihennek majd a garázsban. A jövő évi szezonra gondolva már most időszerű elmélkedni azon mit is kellene fúrni/faragni a gépen hogy szép és megbízható legyen jövőre. Én majd 20 éves tapasztalattal a motorkerékpár fényezés terén tudnék segíteni. A lehető legnagyobb odafigyeléssel és lelkiismerettel végezve munkámat minden fajta sérülést javítok. Jöhet törött műanyag, horpadt tank vagy veterán motor újrafestése, lehetőség szerint a gyárival megegyező vagy annál jobb minőséget produkálva. Ezen túl egyedi fényezést is készítek bármire amin megáll a festék. Tapasztalatom szerint az autófényezők nem igazán szeretnek motorkerékpár alkatrészekkel foglalkozni, én viszont annál inkább. Mottóm szerint a legegyszerűbbnek tűnő munka is akkora odafigyelést igényel mint egy kiállításra készülő motor egyedi festése.
A mellékelt weblapon megtekinthetők a munkáim. www.atkaridesign.blogspot.com
A környéken(vagy egyébként az országban is érdekelne)ismertek e XT500 as motorral virgonckodókat?A régi típusra gondolok nem a 600as osztrák piacos lebutítottjára!
Továbbá 80'-90'évekből visszamaradt kövület DualSport-nak nevezett motorokkal nyomulókat keresek mivel hasonló az érdeklődésünk.!
Gondolok itt az Tuaregtől a Cagiva Elephant modellig mindenre,Africa,DR,KLR, XL stb stb...
Köszönettel!
tenere4ever@gmail.com vagy 70 2758857
Országos Extrém Enduro verseny. 10.10 Szombat Nevezés 9:00-10:00 ig
Futamok 11:00-től
Délalföldi kupasorozat: 10.11 Vasárnap
Nevezés 9:00-10:00 ig
Endurocross verseny.
Crossverseny.
Esőnap az nincs mert hisz kemény vagy!
Ha esik ha fúj meglesz tartva!
Bővebb információ hamarosan
Belépőjegy árak: 1 napos 500Ft
2 napos 800Ft https://www.facebook.com/event...
Hétfő-kedd kétnapos erdélyi útra ki jönne? Esetleg vasárnap délbe is elmehetünk....
Transzfogaras, Transzalpina kötelező, de a többibe rugalmas vagyok.
Honda Varaderoval megyek, 100-120as utazó, dinamikusan, de nem vakmerően megyek. Aludni ott akarok, ahol rámsötétedik, és adnak ki szobát (mindegy).
Ezt nem olvasom, +36702736438 a számom, ha valaki jönne, csörögjön, írjon bátran
Köszönöm előre is a segítséget!
Mint motoros és motorokkal foglalkozó lelki társ írok nektek. Tisztelettel szeretném felhívni a figyelmeteket magamra és a szolgáltatásomra. Hamarosan itt a tél amikor a motorok letakarva pihennek majd a garázsban. A jövő évi szezonra gondolva már most időszerű elmélkedni azon mit is kellene fúrni/faragni a gépen hogy szép és megbízható legyen jövőre. Én majd 20 éves tapasztalattal a motorkerékpár fényezés terén tudnék segíteni. A lehető legnagyobb odafigyeléssel és lelkiismerettel végezve munkámat minden fajta sérülést javítok. Jöhet törött műanyag, horpadt tank vagy veterán motor újrafestése, lehetőség szerint a gyárival megegyező vagy annál jobb minőséget produkálva. Ezen túl egyedi fényezést is készítek bármire amin megáll a festék. Tapasztalatom szerint az autófényezők nem igazán szeretnek motorkerékpár alkatrészekkel foglalkozni, én viszont annál inkább. Mottóm szerint a legegyszerűbbnek tűnő munka is akkora odafigyelést igényel mint egy kiállításra készülő motor egyedi festése.
A mellékelt weblapon megtekinthetők a munkáim. www.atkaridesign.blogspot.com
Atkári Krisztián 30-648-3408
A környéken(vagy egyébként az országban is érdekelne)ismertek e XT500 as motorral virgonckodókat?A régi típusra gondolok nem a 600as osztrák piacos lebutítottjára!
Továbbá 80'-90'évekből visszamaradt kövület DualSport-nak nevezett motorokkal nyomulókat keresek mivel hasonló az érdeklődésünk.!
Gondolok itt az Tuaregtől a Cagiva Elephant modellig mindenre,Africa,DR,KLR, XL stb stb...
Köszönettel!
tenere4ever@gmail.com vagy 70 2758857
Sztív. Makó
Classic DualSport motorosok baráti köre
Délalföldi kupasorozat: 10.11 Vasárnap
Nevezés 9:00-10:00 ig
Endurocross verseny.
Crossverseny.
Esőnap az nincs mert hisz kemény vagy!
Ha esik ha fúj meglesz tartva!
Bővebb információ hamarosan
Belépőjegy árak: 1 napos 500Ft
2 napos 800Ft
https://www.facebook.com/event...
Akkor ott a helyünk!
Szólok pár quados cimbinek is!
http://tesztvilag.hu/2015/07/0...
http://tesztvilag.hu/2015/07/0...
Igaz nem Szegedi vagyok, de csavarogni azt szoktam
Mivel gépészkedsz?
Transzfogaras, Transzalpina kötelező, de a többibe rugalmas vagyok.
Honda Varaderoval megyek, 100-120as utazó, dinamikusan, de nem vakmerően megyek. Aludni ott akarok, ahol rámsötétedik, és adnak ki szobát (mindegy).
Ezt nem olvasom, +36702736438 a számom, ha valaki jönne, csörögjön, írjon bátran
Andris
http://youtu.be/1rNmN2xjUxU