Ma már nem érek rá mert lassan meló, de holnap lefényképezem ha tényleg komolyan érdekel...
Egyébként kb. 1,5hónapja tettem ki garázsból mert kellett a hely, de jelenleg is ponyva alatt van a ház és a garázs között.
Eladóvá vált az autóm.
Peugeot 605 SRI. 2000 (1990)
Lejárt magyar okmányokkal, ideiglenesen kivonatva van jelenleg.
168.000km Ausztriából behozott autó volt, addig szervizkönyves.
Grafit metál szürke, és ugyanilyen kárpitozással rendelkezik.
El ablak(elöl) abs, el.napfénytető, el.tükrök, fűthető ülések, szervó.k, központi zár, vonóhorog(fűnyírót, rotakapát, motort szállítottam)
Jelenleg Mischlen nyári gumikkal van szerelve(50%) de adok hozzá 2-garnitúra télit is.
Vannak hibái:. a két küszöb javításra szorulna, a bal oldali ablakemelő bovden elszakadt(a motorja jó), és egy motortartó bak cserés lesz már(3500ft)
Amiket nemrég cseréltem:. kuplungszerkezet(új), az összes első szilent(új), kormánycsapokat(új), hátsó fékcsövek(új), hűtő(új), kipufogó rendszer felújítva,
A korát meghazudtoló esztétikai állapotban van(kívül belül)
Egyáltalán nincs lelakva, ülések kiülve, kárpit kiszakadva kifeselve elkoszosodva, műszerfal szétrepedezve(nem napszívta), csomagtartóban is csak poggyászt szállítottam.
Soha nem hagyott ott sehol sem.
Ha esetleg valakit érdekel szívesen küldök róla képet.
Irányár:.125.000.(huf),
Az ár minimálisan alkuképes,
hétvégén meg megnézzük a kígyóst
meg megint racézunk egyet a pályán. gyertek ti is, legyen népes quad csapat.
már készül nekünk a hó hogy legyen mit szétcsapatni
http://youtu.be/7Ai_MwMfGoU
Egyébként kb. 1,5hónapja tettem ki garázsból mert kellett a hely, de jelenleg is ponyva alatt van a ház és a garázs között.
hány lovas?
Eladóvá vált az autóm.
Peugeot 605 SRI. 2000 (1990)
Lejárt magyar okmányokkal, ideiglenesen kivonatva van jelenleg.
168.000km Ausztriából behozott autó volt, addig szervizkönyves.
Grafit metál szürke, és ugyanilyen kárpitozással rendelkezik.
El ablak(elöl) abs, el.napfénytető, el.tükrök, fűthető ülések, szervó.k, központi zár, vonóhorog(fűnyírót, rotakapát, motort szállítottam)
Jelenleg Mischlen nyári gumikkal van szerelve(50%) de adok hozzá 2-garnitúra télit is.
Vannak hibái:. a két küszöb javításra szorulna, a bal oldali ablakemelő bovden elszakadt(a motorja jó), és egy motortartó bak cserés lesz már(3500ft)
Amiket nemrég cseréltem:. kuplungszerkezet(új), az összes első szilent(új), kormánycsapokat(új), hátsó fékcsövek(új), hűtő(új), kipufogó rendszer felújítva,
A korát meghazudtoló esztétikai állapotban van(kívül belül)
Egyáltalán nincs lelakva, ülések kiülve, kárpit kiszakadva kifeselve elkoszosodva, műszerfal szétrepedezve(nem napszívta), csomagtartóban is csak poggyászt szállítottam.
Soha nem hagyott ott sehol sem.
Ha esetleg valakit érdekel szívesen küldök róla képet.
Irányár:.125.000.(huf),
Az ár minimálisan alkuképes,
Email:. v.zee@freemail.hu
Tel:. 06-70-588-91-85.
(Jászszentlászló)
Volt vele egy-két apróság, de rendben lesz sztem és csapjuk neki.
hétvégére ha nem lesz fagy akkor pálinkázunk. ha fagy lesz, akkor meg azért
meg lehet a tav is befagy és lehet rajta pörögni
meg megint racézunk egyet a pályán. gyertek ti is, legyen népes quad csapat.
már készül nekünk a hó hogy legyen mit szétcsapatni