VI. Csiszicross évzáró Motorozás LEGYEN?
Akit érdekel az hozászolásba írja már le hogy Indulna, és hogy őneki melyik nap lenne a jó! NOVEMBER 9. Vagy NOVEMBER 16. Ha összejön a létszám akkor lesz!
láthattál párat, ugyanis makó felöl hoztak (szegeden át) vagy 9 autót legalább.
ahhoz képest hogy "roncsoknak" hívjuk őket, elég veretős autók. gondolok arra hogy milyen verseny futómű van alattuk, illetve erőforrásuk: vankel blokk, civic vti, audi v8, többféle turbó feltöltős motor stb. 250-300 lovas autók is vannak. a videón valamennyire látszik is hogy veszik a lapot
az elmúlt évek egyik legjobb versenye volt szerintem.
Bocs, én voltam aki félre értelmezte a topikot. Eddig mint megyebeliek közösségi helye, úgy jártam ide (nincs se Makói se Csongrádi se Hódmezővásárhely topik külön, és ők is ide írnak amikor írnak). És azért írtam közeli városok neveit is. Mégegyszer bocs.
basszus,kicsit sűrűbben is feljöhetnék!
Kedves passz!mondjuk SZEGED és KÖRNYÉKÉRE gondoltam......
szóval tőlem mehet a menet hosszabb túrákkal is,vagy valami pályán a közelbe!Majd figyelem kicsit jobban alakul e valami és csatlakozom! :)
vasárnap egy röffenés?D: Marci Lasi és a többiek!
gyere el kecskésre innen elnézhetünk bordány fele,vagy itt a quadosok tudnak egész jó helyeket.hosszabb túrába is benne lennél?
Akit érdekel az hozászolásba írja már le hogy Indulna, és hogy őneki melyik nap lenne a jó! NOVEMBER 9. Vagy NOVEMBER 16. Ha összejön a létszám akkor lesz!
gombi77@citromail.hu
merre szoktál tekeregni?én bordányba szívesen kimennék persze lábon
ahhoz képest hogy "roncsoknak" hívjuk őket, elég veretős autók. gondolok arra hogy milyen verseny futómű van alattuk, illetve erőforrásuk: vankel blokk, civic vti, audi v8, többféle turbó feltöltős motor stb. 250-300 lovas autók is vannak. a videón valamennyire látszik is hogy veszik a lapot
az elmúlt évek egyik legjobb versenye volt szerintem.
üdv marci .
http://youtu.be/2V3-vN__wIU
Kedves passz!mondjuk SZEGED és KÖRNYÉKÉRE gondoltam......
szóval tőlem mehet a menet hosszabb túrákkal is,vagy valami pályán a közelbe!Majd figyelem kicsit jobban alakul e valami és csatlakozom! :)
gyere el kecskésre innen elnézhetünk bordány fele,vagy itt a quadosok tudnak egész jó helyeket.hosszabb túrába is benne lennél?
minek a környékén konkrétan?
HA valaki krosszozgatna a környéken,vagy van valami összeröffenés szívesen csatlakoznék! :)
Üdv,
D