Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomtam

Igen mienre gondolsz?
Mit honnan tudok?
Tudom, hogy úgy írtad, hogy emberek, de szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen!
Különben is, te ezt honnan tudod?
Pont ezt mondtan édesnek hogy ha nem nagymesterCS köt Gabicába akkor Jön 1 érces válasz,kérdés vagy kijelentés Gabicátol
Jóol van kezdödik az esti program
Egyébként azért mondtam mert én már jópárszor letettem, volt hogy csak pár hónapig, volt hogy több mint egy évig... És ez volt a tapasztalatom, hogy ha buliba mész sokkal nagyobb a kísértés. De tudom te vagy a Chuck Norris csak nőben.
Haj Te márcsak ilyen vagy!
Sisakokat forgalmazol?
Szia picur
Nem nyomtam a válaszra
Na má megint harapsz! Te mindent személyes sértésnek veszel?
A szivar marad
Szia Csöle!
Mindenki magából indul ki!
Szerintem mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy mikor hagyja abba! És egyébként cigi és pia nélkül is jól tudja érezni magát az ember!
Ha kibirom az is azt bizonyitja hogy az erő velem van
Emberek! Hogy lehettek ilyen csacsik? Egy buli előtt nekiállni leszokni a cigiről? Totális marhaság!
Azt akkor könnyebb ha nem mész ilyen helyekre jó ideig...
Asuba!

Csak nem fényeztetsz?

Köszönyuk mert szolidalitást válalt édesem neki is nehéz
Köszönöm mindenkinek aki segített a színkód kérdésben!
Köszi Mr.!
olyan szép volt a fehérrel...és most cunya piros...
Az egésszel az a baj,hogy nem én szervezem!

Én csak feltettem a forumra,mert kérték!Szervezö(k):Rudi,Dodo!Ezért nem dönthetek szállás terén,nekemis csak ötleteim vannak!
De hivlak teflonon!
Szió Mr.
Igen, én is!
Tegnap már csak 3 szál, ma pedig 2!
Holnap talán 1, utána vége!
Csak félek! A kilók elleni harcra már készülök!
Csokoládé!
hát Te is?
Én is....de azért néhány cigi lemegy....
Szia Pep!
Együttérzek veled!
Nézd....tény és való,hogy vágott faszú!Ezért írtam Neked,hogy alkudj vele!
Körbekérdezek majd...hátha valaki,oszt felírom...
Szeva Mr.

nem engedett annyit az ember a búra árából h megérje...még így is drágábban akarja adi mint amennyiért kompletten vettem a ledes hátsó lámpát ....vicc
Milka!
MSN?
Elmondanám a gondolataimat a Szlovák túráról....
Nem biztos,hogy jó ötlet szétszedni a társaságot,mert mindenki valaki,és valakik miatt iratkozott fel!
Amit írtam az nem rossz indulat,mert gondolom,hogy találnánk szállást 50 főre,és egyben marad a Banda,Te meg jössz,hogy nem alszol az árokoparton....Miért aludnál ott? ,meg,hogy szervezd meg....
Olyan nehéz feladat 50embenek szállást keresni,és nem is az én általam szervezett túrán?
Én csak adtam egy ötletet....oszt ezt írod vissza nekem
Nagyon szépen köszönöm BARÁTOM!
...na jaaaa.A TÜRELEM FONTOS! . . .