Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó éccakát minenkinek. Holnap munka
Még annyi, hogy a hengert fúrásra+nikasilozásra el kell küldeni Angliába. Van eladó hengerem óccsóért...
Bocsi itt vagyok csak a kutyákat kivittem wcre
így tényleg kimerítő köszönöm
Ha pedig az ultimativ megoldást keresed akkor a következő cuccokra van szükséged: 1397 cm3-es henger hozzávaló Wiseco dugóval 650 GBP, plusz az előbb említett cuccok és máris 215 pacival gazdálkodhatsz a hátsó keréken.
Bocs, már azt se tudom mit írok. A BIg CC forgalmazza a Kent Cams termékeit
Nem, a Big CC a forgalmazója a Kent .
Ha vez. tengely érdekel, Angliában van egy címem, onnan rendeltem a dugattyút, 300 fontért tud küldeni .378 coll emelésű (a yoshi .354) szívó vezérműtengelyt. A kipufogó oldalra Csunderlik Csabával átteteted a régi szívó tengelyt és máris van keréken kb 185-190 lóerőd, persze, ha a szükséges kipu+Power Commander már a gépeden van. Ehhez a tengelyhez már célszerű erősebb szeleprugókat is beszerelni, mert a gyári rugók kb .380 collig biztonságosak és ez a méret már nagyon a határon van. Én ezért tettem be a Yoshit.
Akkor ha jól értelmezem amit mondtál akkor a Big CC csinálja Kent mintára?
Értem olcsónak tűnt nagyon de akkor mégsem oly 1szerű a dolog
sajna nem tudok,de ha lesz rá lehetőség,majd összefutunk
Tehát nem a Kent Cam-mal beszéltem, hanem a Big CC Racingnak írtam talán 3 e-mailt. Nem vagyok komoly ügyfél szerintük.
nem tudnád mégis megoldani, hogy gyere farsangolni? jó lenne személyesen is összefutni
Köszönöm szépen
oké,már megnyugodtam legalább mi csajok tartsunk össze
Nekem is volt egy kérdésem a forgalmazójához, de válaszra nem méltatott. Amit tudok róla, a gyári vezérműtengelyt el kell küldeni Angliába, ott megköszörülik és visszaküldik. Ami viszont biztosabb dolog, hogy Csunderlik Csaba tárgyalásokat folytat a Kent Cams-sal, a forgalmazójuk szeretne lenni, de ennek az időpontja bizonytalan. A tengely maga elvileg nagyjából hasonló paraméterekkel bír, mint a Yoshimura, csak arra kell vigyázni, hogy szelephézag állításkor olyan vastag lapkák kellenek, amik kiesnek a gyári mérettartományból meg kell még hozzá állítható lánckerék. Itt a gyártó oldala.
ne aggódj, megvédelek, járok gyúrni
csupa agressziv ember,mindjárt ütni akar...jobb lesz félnem
Köszönöm ez hasznos infó
Biztos remekül ellehet verni vele valakit...
fistvan lehetne egy kérdésem ahogy nézem neked kell feltennem mi a véleményed eme termékről?http://www.hayabusacentral.co....
OK! Ha kell időben szólok!

Na jóéjt mindenkinek! Szia Girl! Hát nem sokat dumcsiztunk..
Kb a jövő hét közepén rendelem a cuccot.
Egyébként azt nem értem, hogy az enyém drágább is volt kb, 100 €, nagyon gyönyörű a kidolgozása minőségi az egész és úgy néz ki, hogy az íve nem passzol. Vagy csak aki odapróbálta az hüle..
Szia Girl!