háth ezek a szerelök!
még én is laikusan felnyomtam a gépre 1 órán belül,nehogy már ennyi pénzt,ök kb 20 perc alatt megcsinálták volna,mostmár én is,,
jah ez a netes dolog ismerös
mi az öcsémmel csináltuk ezt,,,de remélem jelszavas a neted!
mert városban sokan lopnak,föleg ha lakásokba laktok!
angliában olvastam hogy londonban rendszeresen csencselik a szomszédok a netet,söt képzeld irben mikor az eggyik ismerösöm amgyar emnt szobát nézni magának,lakás célból kérdez flelek
barát:nem láttam internet lehetöséget,van?
kiadó:nos be is vezetheted,de a szomszédnak van,simán feléphetsz!
ÉS ez nem csak 1 helyen hangzott el!
Zoo!
A fő kiváltó ok inkább az,hogy majdnem mindig egyszerre akarunk netezni,ezért kellett tennünk valamit,hogy ne menjünk egymás idegeire,hogy várni kell a gépre türelmesen,udvariasan mindkét fél részéről/mint a reklámban,már majnem ott tartottunk,hogy kitámasztjuk gereblyével a csengőt/
Abban semmi extrém nincs!
De bezzeg a rohadt rendszergazdák!
15ezret akartak elkérni,hogy összehozzák a laptopot a rooterrel!És még azt mondta,hogy nincs benne a kiszállás/2 házzal lakik arrébb/
Hát .........ezt Nekik!
Addig basztattam amíg megcsináltam...és erre volt a teszt!
Pep!
Köszönöm......(gomba volt)
Te már voltál? ,
elég extrém """netfügöséged""" van ha már ilyen rendszert épitesz ki
következö lépés szerintem nemsokára parkoló hely is lesz melleted,mert oda is hayabusával fogsz járni
de azért örülönk hogy megosztod egészségi állapotod velünk --Megvan mindenem Gyerekek lecsekkltad faxa minden
aki dolgozik az nem keres.............
még én is laikusan felnyomtam a gépre 1 órán belül,nehogy már ennyi pénzt,ök kb 20 perc alatt megcsinálták volna,mostmár én is,,
jah ez a netes dolog ismerös
mi az öcsémmel csináltuk ezt,,,de remélem jelszavas a neted!
mert városban sokan lopnak,föleg ha lakásokba laktok!
angliában olvastam hogy londonban rendszeresen csencselik a szomszédok a netet,söt képzeld irben mikor az eggyik ismerösöm amgyar emnt szobát nézni magának,lakás célból kérdez flelek
barát:nem láttam internet lehetöséget,van?
kiadó:nos be is vezetheted,de a szomszédnak van,simán feléphetsz!
ÉS ez nem csak 1 helyen hangzott el!
A fő kiváltó ok inkább az,hogy majdnem mindig egyszerre akarunk netezni,ezért kellett tennünk valamit,hogy ne menjünk egymás idegeire,hogy várni kell a gépre türelmesen,udvariasan mindkét fél részéről/mint a reklámban,már majnem ott tartottunk,hogy kitámasztjuk gereblyével a csengőt/
délután a grassalkovich uton szembe jött velem ,vagyis az m0 fele ment 1 uj busa sötét szinü volt....
valamelyik gazdag nem ismer magára?
De bezzeg a rohadt rendszergazdák!
15ezret akartak elkérni,hogy összehozzák a laptopot a rooterrel!És még azt mondta,hogy nincs benne a kiszállás/2 házzal lakik arrébb/
Hát .........ezt Nekik!
Addig basztattam amíg megcsináltam...és erre volt a teszt!
Pep!
Köszönöm......(gomba volt)
Te már voltál? ,
következö lépés szerintem nemsokára parkoló hely is lesz melleted,mert oda is hayabusával fogsz járni
de azért örülönk hogy megosztod egészségi állapotod velünk --Megvan mindenem Gyerekek lecsekkltad faxa minden
A slozin voltam Gáborom,nem a konyhában...közben teszteltem a laptop adottságait!
azt ajánlom te se gugolássz zsákokkal
nem ám hajtani a mocit,,,,emberek,,,mert néha büntet!
Én a Wc-ből tanulmányozom az internet titkait...
Itt vagy?