Nono,időjárással kéretik nem viccelni.Esőnap ugyan van,havazásnap viszont még nincs a találkozóra.Ha biztosra akarnék menni,a jelenlegi kilátások mellett ilyet is terveznék.(júliusra)
Zizo mester.....
érdeklődnék,hogy legujabb szerzeményemen mikor tudnál megejteni
egy karbi alakitásos pucolásos okosságot.?
gsxf600......ja...és jelenleg 25kw-os a kicsike....
mennyivel előtte jelentkezzek,és mennyibe fog fájni a történet?
persze csak nagyságrendileg.....
még nincs lábon a jószág,de terveim szerint jövő hónap elején menetkész leszek..
Van olyan ismerősünk akinek 9e km van benne.
Az Angel olyan 7-8e megy el,attól függ milyen igénybevételnek teszed ki.
Ha sok pálya vagy országút van benne akkor valami hasonlóban gondolkozz és ami nem utolsó esőben is fsza nagyon,persze a ha teli vagy mint BB akkor slikkkkkk.....
6e a gumiban az mindenképpen tapasztalat. Eddig kettőre vezet az Angel. Köszönöm neked is!
Érdekes, hogy az eladó motorok keresése közben is találkoztam jónéhány slick gumissal és mindegyik dícsérte. A legfurcsább az volt, hogy azt mondják hamarabb melegszenek be a slick-ek miközben több helyen azt olvastam róluk, hogy épp ellenkezőleg. Most persze ellentmondásba kerültem magammal amikor a tapasztalatotokat kértem és nem olvasnivalót. :-)
Mondjuk slick-et most semmiképpen nem tervezek.
Szóval Angel.
Valaki más? Ha bírja az Angel a 6e km-t, nem kemény az nekem kezdésnek? Bel- és külföldi oldalakon 6e-et mondanak egy gumira általában.
Benjámin
Szia bng!
Üdv a busások körében.
Én tavaly 11e motoroztam,szinte csak országút és kevesebb kanyargászás volt.
Az utolso 6e Angellel tettem meg és hibátlan volt.
Nem csuszott,hibátlanul fogott utassal is.
De persze biztos lesz aki lefikázza és slikket mond...:-D
Sziasztok,
Újonc vagyok, zöldfülű és napokon belül Hayabusa tulaj. :-)
Pénteken, legkésőbb hétvégén hozok el az eddigi gazdájától egy 2004-es motort, amin az egyik első teendő (az ilyenkor kötelező szervizelésen felül) a gumicsere. Első és hátsó is megérett rá.
Miközben tudom, hogy ízlések és pofonok meg mindenki mást szeret, mégiscsak a segítségeteket kérem. A tervezett használatról: Székesfehérvár-Budapest sokszor szerepel majd, azaz autópályás használat mindenképpen jellemző lesz (ahogy eddig is). Kérlek ne gyertek azzal még most, hogy "az nem motorozás" meg a "kanyar a mi barátunk" meg hasonlókkal. Bár tavaly is sikerült 7000 km-t mennem, nem számítok öreg motorosnak (36 egyébként), a tapasztalatom nem óriási és nem is vagyok elszállva magamtól. Ez azt jelenti, hogy olyan gumit keresek ami segít engem. Ha választani kell a tartósság és a tapadás között, inkább cserélem gyakrabban a gumit. Elsőnek mindenképpen aztán ha összeszoktunk, később bevállalhatok egy tartósabbat is. Mi a tapasztalatotok? Kérlek ne katalógusokat javasoljatok hanem olyan gumit amivel már volt dolgotok Hayabusán.
Köszönöm előre is,
Benjámin
nagyon szeretném, ha boldog lennél végre, hogy nálad van, nomeg nem foglalnád a helyet előlem!