Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom kiről beszélsz, én aztán egyáltalán nem tartom magamat nagy busásnak, de még nagy "motorosnak" sem. Arra meg, hogy találkozzak veletek, nem sok esélyt látok, mert 1. Nem vagyok rátok kíváncsi egyáltalán. 2. Nem is vagyok méltó hozzátok.
Bámulatos nyomozói képességeid vannak, csak gratulálni tudok hozzájuk.
Látod "rózsaszinke" kezd másnak is kinyílni a szeme....
Ilyen embernek nevezett valakit még a kawások sem tűrnek meg maguk közt...
Szerintem tudom ki vagy,mert ezt már írtad valakinek itt más néven...

Azt,hogy ki miért dolgozik,ki minek tanult és ki mire költi a pénzét ahhoz semmi közöd nincs.Ha fáj valami vegyél be gyógyszert vagy menj el orvoshoz.Itt senki nem verte magát,hogy ki mekkora busás csak TE a másik neveden majd besértődtél ha emlékszel...
Tudod itt befejeztem részemről mert kiváncs vagyok arra ha találkozunk,hogy viselkedünk egymással...
Aha akkor majd a találkozóra viszünk egy kalapot és gyűjtünk neked!De a végén belecsinálunk!Legalább hasonlítana az így kapott kép rád!
Pedig mentségedre szolgált volna, ha legalább be lettél volna szívva..

... akárcsak azokat, akik marha nagy királynak tekintik magukat, mert éppen egy rahedli pénzt bele tudtak ölni a motorjukba, és onnantól már ők a marha nagy "hayabusások"
Ez nagy gáz!Mivel idáig azt hittem mikor erősre iszod magad akkor jössz fel ide menősködni!De ez nálad sajna akkor alap!Talán egy jó orvos segíthet!
Nem iszom alkoholt, sőt a részeg embereket különösen utálom.
Korrekt volt,mindent leírtál tömören...

Busások közt a helyed....
Igazi jellemtelen "ember"vagy!Menj a kocsmába aztán vedd be a két kisfröccsödet!Itt nem kíváncsi rád senki!
Pont nemérdekel,hogy mit mondasz!

Nem közösségbe való kötöszködős névtelen második nikkes vagy...

Szerintem ahol eddig recskáztál,recskázz tovább ott mert itt egy normális fórumon dolgoznak a srácok....

Ajánlom a Wc-t,az Angyal bárt és a hasonlóakat.Ott biztos megkapod amire vágysz...
Neked is csak a 81805. hozzászólást tudom ajánlani.
Szép a gépet,vigyázz rá...
Tiszteld,hogy ő is megtartson a hátán.....
Te figyelj már ide, hogy lehet az nincs máshol beszólásod és csak itt osztod az ész Ice-nak?
Nem tüník fel másnak csak egy kawásnak?
Nem tüník fel senkinek,hogy mindíg egy ember védelmére kelsz és két embert támadsz?!
Gyerekes szerencsétlen vagy,szerintem ha nem foglalkozik veled itt senki akkor nézz tükörbe milyen egy szarházi kötöszködő beszólásaid vannak.

Bocsi az offért,de két napja a faszságait olvasom és nem bírtam tovább..
Jocikirály

Ha félreértelmezem Andryx leveleit,akkor itt mindenki előtt bocsánatot kérek tőle és tőled.
Remélem ez megfelel neki és neked is...
Ne te döntsd már el, hogy ki és hová irkálhat, tudtommal erre senki se kért fel, és ha jól gondolom ez egy szabad fórum, ahová rövid regisztráció után bárki, bármit beírhat. Ami esetleg meg sértő, azt majd kimoderálják, menj és sírj a modinak, ha megbántott valaki valamivel.
Szerintem félreértetted Andry-t.
Persze nem kell hogy mindenki jóban legyen mindenkivel,de most tévedsz.
biztosan!
Andry személyes jóbarátom évek óta és nagyon jó gyerek!
Tudom koszi. .
Utana jon a furo es veso is
Eléggé szét van kapva a géped, éppen sarokcsiszolózták, vagy mi