Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel az még nagyon messze van! (hacsak lányunk nem lesz és már benne a pocijában az utód)
Véletlen kifelejtetted az anyuka utáni állapotot mellyet NagyMAMA
pozicióban töltenek el a kedves nőnemü embertársaink.
Gabyca! Hidd el ez az egyik legszebb állapot!
Jóóó reggelt!
Szuper! Köszi Mr.!
Te meg minek örülsz ilyen korán reggel
Nem tudsz aludni
Jóóó reggelt!

Én kismama vagyok, aztán anyuka leszek! Ez egy állapot!
És nagyon büszke is vagyok rá!
Jó reggelt!
Jó reggelt!

Írány dolgozni...
Pesten nem is, de Csepelen! ( Bocsi Gabyca )
Hálásan köszönöm!
Jobbulást ismeretlenül a srácnak!
Pesten nincsenek terhes nők.
Itt várandosok
Az xx-esek szebben álltak
Ezek cnc mart tölcsérek a légszűrőházba. 7000-9000 ig 4 lóerő plusz a nyereség. Amcsi fórumokon kitárgyalták ezeket, a valóságban szinte semmit nem jelentenek. Egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha veszel bele két gyári rövidebb vagy hosszabb tölcsért pár ezer forintért, vagy lehet, hogy van is otthon neked. Ha alacsonyabb fordulaton akarsz több nyomatékot, akkor hosszabbakat a rövidek helyére, ha magasabb fordulatszámon akarsz több nyomatékot, akkor rövideket a hosszabbak helyére. Bár most nézem, hogy a 2008-ason egyformák. akkor az 1. gen modellét kell venni 4 egyformát a fenti összefüggés alapján.
Remélem érthető voltam nagyjából. Írt mailt a srác, hogy hívjam fel telefonon, de sajna nem volt időm, mert most értem haza Romániából, elmentem reggel motorozni, összefutottam egy magyar csapattal, aztán az egyik srác pont előttem szállt el. sípcsonttörés darabosan. Aztán rendezgetni kellett a rendőrségen a papírokat, meg a kórházban mindenfélét, este 7 után indultam sötét sisakplexivel, tiszta para volt. de holnap felhívom és tájékoztatlak, hogy mi is a helyzet.
Nincs eltűnve, csak sokat dolgozik! Valakinek azt is kell!
Mert most nyugodtan van távol...nem tudják teherbe ejteni az asszonyt!
Nincs mit! Egy ropogós libacomb lesz...
Dehogynem, az Urak és a terhes nők nézhetik!
Párod mindig dolgozik, el van tűnve!
Akkor én meg sem nézhetem?
Leslee 1340!Köszönöm! . .