Ezek cnc mart tölcsérek a légszűrőházba. 7000-9000 ig 4 lóerő plusz a nyereség. Amcsi fórumokon kitárgyalták ezeket, a valóságban szinte semmit nem jelentenek. Egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha veszel bele két gyári rövidebb vagy hosszabb tölcsért pár ezer forintért, vagy lehet, hogy van is otthon neked. Ha alacsonyabb fordulaton akarsz több nyomatékot, akkor hosszabbakat a rövidek helyére, ha magasabb fordulatszámon akarsz több nyomatékot, akkor rövideket a hosszabbak helyére. Bár most nézem, hogy a 2008-ason egyformák. akkor az 1. gen modellét kell venni 4 egyformát a fenti összefüggés alapján.
Remélem érthető voltam nagyjából. Írt mailt a srác, hogy hívjam fel telefonon, de sajna nem volt időm, mert most értem haza Romániából, elmentem reggel motorozni, összefutottam egy magyar csapattal, aztán az egyik srác pont előttem szállt el. sípcsonttörés darabosan. Aztán rendezgetni kellett a rendőrségen a papírokat, meg a kórházban mindenfélét, este 7 után indultam sötét sisakplexivel, tiszta para volt. de holnap felhívom és tájékoztatlak, hogy mi is a helyzet.
pozicióban töltenek el a kedves nőnemü embertársaink.
Nem tudsz aludni
Én kismama vagyok, aztán anyuka leszek! Ez egy állapot!
És nagyon büszke is vagyok rá!
Írány dolgozni...
Jobbulást ismeretlenül a srácnak!
Itt várandosok
Remélem érthető voltam nagyjából. Írt mailt a srác, hogy hívjam fel telefonon, de sajna nem volt időm, mert most értem haza Romániából, elmentem reggel motorozni, összefutottam egy magyar csapattal, aztán az egyik srác pont előttem szállt el. sípcsonttörés darabosan. Aztán rendezgetni kellett a rendőrségen a papírokat, meg a kórházban mindenfélét, este 7 után indultam sötét sisakplexivel, tiszta para volt. de holnap felhívom és tájékoztatlak, hogy mi is a helyzet.
Párod mindig dolgozik, el van tűnve!