Csak szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy elküldték nekem ezt a rengeteg továbbított e-mailt ezen hosszú évek során.
A jóságotoknak köszönhetően:
- Nem iszok Coca Colat, mióta tudom, hogy WC tisztításra használható.
- Nem járok moziba, mert félek, hogy beleülök egy AIDS-el fertőzött tűbe.
- Büdös vagyok, mert nem használok desodort, mivel rákot okoz.
- Az összes megtakarított pénzem elutaltam kb 7000 alkalommal Amy Bruce számlájára, aki egy nagyon beteg kislány egy kórházban.(Milyen érdekes, hogy ez a kislány még mindig 8 éves 1995 óta...).
- Az ingyen Nokia telefon sem érkezett meg soha, úgy mint a belépők a Disneyland-i hétvégére, amit nyertem
- 170 alkalommal jutott a tudomásomra, hogy az MSN Hotmail törölni fogja a számlámat.
- Most már azt is tudom mit kell tennem, hogy megtaláljam életem párját. (Elég, hogy a nevét leírom egy papírra és erősen gondolok rá, majd megvakarom a seggem vele az óra járásának megegyezően forogva egy Audi A6-os körül).
- Felhalmoztam nagyjából 3000 évnyi balszerencsét, meghaltam vagy 167 alkalommal, leszáradtak a nemi szerveim, elmulasztottam életem nagy szerelmét kb 20-szor, a továbbított levelek miatt.
- Már azt se tudom mennyi számlát kellett volna kapnom az MSN-től, mivel elvileg valamelyik augusztus 1-től fizetős lett!
- És még mindig várom, hogy Bill Gates elküldje a vagyonát, amit már rég meg kellett volna tennie...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !
FONTOS: Ha nem küldöd tovább ezt a levelet 10 másodpercen belül legalább 8 500 000 személynek, akkor egy kék dinó sárga szarvakkal fel fogja zabálni az egész családod holnap 17:30-kor.
Elhiszem...Olyasmit már hallottam,hogy lebontották a nyaraló kerítését,vagy a garázsról a hullámpalát,még komplett ablakot,ajtót is,de ez...Hihetetlen...
Helló mindenki!
Tegnap mentünk 530 km-t,útba ejtettük Tinnyét is.
Ha nincs kinn a lakókocsi meg pár tábla,fel sem ismertem volna a környéket,pedig fan vagyok.
Ennyit csal a kamera?
Gyilkos meleg volt,de nagyon jól éreztük magunkat.
Jesszus Zorro...Ilyen van?!
Persze senki nem látott,hallott semmit...Mert ez ilyen csendben megy,pikk-pakk.
Sajnos ma Magyarországon a törvény lehetővé teszi a "legális" bűnözést.
Vagy bosszankodunk, vagy megpróbáljuk megvédeni azt amink van. A törvény a tolvajt védi!
Erre a jó példa a motorod...
az a meleg a story-ban hogy mellette új építésű házak vannak körben... ergó végignézték ahogy lebontják! És senkit nem érdekelt...
Hát pedig komoly munka levenni egy ház tetejét + vésni a falat...
Helló!
Rakd össze újra +200-300 méterre távolabb egy magasles + szerezz egy mesterlövészpuskát ülj ki, és várj, komolyan mondom megérné!
Felháborító!
(ja! előtte gyakorolj, ha nem tudsz lőni!)
A jóságotoknak köszönhetően:
- Nem iszok Coca Colat, mióta tudom, hogy WC tisztításra használható.
- Nem járok moziba, mert félek, hogy beleülök egy AIDS-el fertőzött tűbe.
- Büdös vagyok, mert nem használok desodort, mivel rákot okoz.
- Az összes megtakarított pénzem elutaltam kb 7000 alkalommal Amy Bruce számlájára, aki egy nagyon beteg kislány egy kórházban.(Milyen érdekes, hogy ez a kislány még mindig 8 éves 1995 óta...).
- Az ingyen Nokia telefon sem érkezett meg soha, úgy mint a belépők a Disneyland-i hétvégére, amit nyertem
- 170 alkalommal jutott a tudomásomra, hogy az MSN Hotmail törölni fogja a számlámat.
- Most már azt is tudom mit kell tennem, hogy megtaláljam életem párját. (Elég, hogy a nevét leírom egy papírra és erősen gondolok rá, majd megvakarom a seggem vele az óra járásának megegyezően forogva egy Audi A6-os körül).
- Felhalmoztam nagyjából 3000 évnyi balszerencsét, meghaltam vagy 167 alkalommal, leszáradtak a nemi szerveim, elmulasztottam életem nagy szerelmét kb 20-szor, a továbbított levelek miatt.
- Már azt se tudom mennyi számlát kellett volna kapnom az MSN-től, mivel elvileg valamelyik augusztus 1-től fizetős lett!
- És még mindig várom, hogy Bill Gates elküldje a vagyonát, amit már rég meg kellett volna tennie...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !
FONTOS: Ha nem küldöd tovább ezt a levelet 10 másodpercen belül legalább 8 500 000 személynek, akkor egy kék dinó sárga szarvakkal fel fogja zabálni az egész családod holnap 17:30-kor.
Elkeserítő Zorroék esete!
Kicsi a világ szokták mondani...
Egy ezüst színű GSX 750F-em volt a Busa előtt.
Viszont Te nagyon ismerős vagy valahonnan, de még nem jöttem rá.
Vagy Te vagy a tipikus ismerős srác!
Milyen motorod volt előtte?
Tegnap mentünk 530 km-t,útba ejtettük Tinnyét is.
Ha nincs kinn a lakókocsi meg pár tábla,fel sem ismertem volna a környéket,pedig fan vagyok.
Ennyit csal a kamera?
Gyilkos meleg volt,de nagyon jól éreztük magunkat.
Jesszus Zorro...Ilyen van?!
Persze senki nem látott,hallott semmit...Mert ez ilyen csendben megy,pikk-pakk.
Vagy bosszankodunk, vagy megpróbáljuk megvédeni azt amink van. A törvény a tolvajt védi!
Erre a jó példa a motorod...
Én ülök a klíma alatt, így jó
Hát pedig komoly munka levenni egy ház tetejét + vésni a falat...
Rakd össze újra +200-300 méterre távolabb egy magasles + szerezz egy mesterlövészpuskát ülj ki, és várj, komolyan mondom megérné!
Felháborító!
(ja! előtte gyakorolj, ha nem tudsz lőni!)