Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felhergelted magad azt nem birsz aludni?
itt ilyenkor?
estét emberek
A másik Airoh sv55 két év kb 30000km még birja egész jol csak ugy vettem mert nagyobb ebböl a látotér.

Szépen lemosom azt árulom
másik topikban van qeszcsönöd bazmeg
what?
Régebben használtam felnyithatot!

de már leszoktam rola!Az egyik gond,a hangossága volt!A másik,hogy a 100-ezer alattiakba caósapnivalo mechanikát tesznek bele!Egy szezon alatt kuka az egész!
birrriii
Én felnyithatosat vettem ,mert én azt komázom.
A fülnél nincs kipárnázva és ott jön a hang ,de majd megoldom.
Ugy is bele kell fabrikálnom a bluethoot kommunikáciot is és legalább nem fogja a fülemet nyomni .
Vissza kell szokni az autosoknak is a mocisokhoz.
Minap is ugy elment a két sáv között egy höstücsök majom ,hogy legszivesebben rányitottam volna az ajtot.
Nekemis Cabergem van most,és sokkal hangosabb mint a CMS-em volt!de van benne napszemcsi!
Tegnap vettem egy caberg rhyno-t ......Kicsit hangos de jó
Ijj gec

Kezdödik.............
jó estét!

most értünk haza egy kis gurulgatásból. visszaúton m0-n újpesti lehatjó előtt egy mocis baleseti helyszínelést láttunk, ahol egy régi busa feküdt (kék-szürke, asszem a legrégebbi), akkor már nem tudtunk megállni, de kerültünk egyet és visszementünk, hátha tudunk valamiben segíteni. a motoros (hátha ismeri vki: K. István, U*B-913) és utasa már nem voltak ott, elvitte őket a mentő.
ahogy megtudtam:
a külső sávban mentek, a belső sávban halaód kocsis pedig egyszerűen rájukment kisoroláskor, nem vette észre őket. eldobták a gépet, csúsztak egyet. az utasnak a keze és lába is eltört, a busás srácnak pedig a válla.
a gépet két keréken gurítottuk fel egy ismerőse kocsijába, de azért a bal oldala nem volt egy szép látvány....
ismeretlenül is reméljük a legjobbakat, hogy gyorsan felépülnek és a gépet is hamar rendbe tudják rakni... az autósok meg nem igaz, hogy ennyire vaksik mostanság

széles utat mindenkinek!
igen!

Hibátlan!nekem pont van egy elado XS-méretben!Egy szezonos!
köszi 5urban!
lényegesen hangosabb lett.
akkor azt mondod,hogy nem ártok neki ezzel,ugye?mennyivel lett hangosabb?lehet,hogy kiprobálom.
15000 km-ert azután eladtam.
meddig volt ugy?
Érezhetően nem, a katalizátor fogja.
fekete ur!azt mondtad,hogy te mindig figyelsz.hol vagy most?
Szasztok!
Holnap sajna mi nem megyünk. Ma moccoltam és nekünk még hideg van, bocsesz! Milka a játékokat majd valahogy feljuttatom, szerintem Nagyapóval, de majd megbeszélem vele! Jó utat nektek, majd legközelebb, nagyon sajnáljuk!
és a teljesitmény nem változott?
Nem árt utánaállítani ha nagyon durrog.