Tudod régebben a fiam azt mondta!apa vegyélnekem agy kezdömotort,ami nem olyan erös,hogy megtanuljak rajta motorozni!Kérdeztem a gyereket,mire gondolsz?Hát egy Busára!
És ezt egy 6-7-éves gyerek mondta!Már öis tisztában van a motorok értékével,teljesitményével!Ráadásul mindig azt mondják,a gyerek öszinte!
Az enyém is már cépp!Dr.Menyának köszönhetően!
Laikusnak egyszerű!Nem is olyan nehéz a csavarokat leszedni,azt a 18-20-at!De a többi már meló,és sorsra vannak kötve 3-as szekcióban!
Kívánom Neked,hogy üljél rajta sokat!
Ja és utállak,no meg fojton,fojvást,fojik!És láncspréééééééééééé!
Majd felnönek,és rájönnek mi az igazi érték,mi az igazi motor!
Tudod régebben a fiam azt mondta!apa vegyélnekem agy kezdömotort,ami nem olyan erös,hogy megtanuljak rajta motorozni!Kérdeztem a gyereket,mire gondolsz?Hát egy Busára!
És ezt egy 6-7-éves gyerek mondta!Már öis tisztában van a motorok értékével,teljesitményével!Ráadásul mindig azt mondják,a gyerek öszinte!
Az meg hogy régen bordó színű lada-d volt és ettől koplexusod van....
Tudjuk,hogy ritka szín a bordómetál,de nem közkedvelt! . esetleg Ladán még jól néz ki!
Ne izgulj Gáborom 5XX kijön a busa árából
Az a baj hogy a K8-ért olyan keveset adnak hogy nem tudsz venni XX-et!
Laikusnak egyszerű!Nem is olyan nehéz a csavarokat leszedni,azt a 18-20-at!De a többi már meló,és sorsra vannak kötve 3-as szekcióban!
Elegem van az esztelen száguldásból!
Szerintem mindegy, hogy miért történt, ami történt, a lényeg, hogy csinálják már meg azt a motort!
És én ezt nem értem, hogy mi tart ennyi ideig!?
Ne is figyelj oda azokra, akik azzal cukkolnak, szervízben van a géped, mert jobb holnap egy Hayabusa, mit ma egy XX!
eszméletlen sokat dob a gépen!
Müszerfal pilácsot nehéz kicserélni?
Gyönyörű lett!
Szoba kiosztás
2 ágyas szobák
1)Gábor+Zsofi (Fiveurban) 2fö
2)Hatos Pisti+asszony (Jana) 2fö Fizetve
3)Tibi+asszony (Jana) 2fö Fizetve
4)Szabat+Ági 2fö
5)Menyus+Gabica 2fö
6)Maistear+Niki 2fö
7)Feket+Niki 2fö