Szia !
Nem nem motoroztam,de szombaton is "csak" egy laza kakucsi ringre gurulás volt !
Nézetm hogy mentek 22.én.Sajna én nem tudok menni, pedig már nagyon hiányzik a társaságotok !
Ha ez számít valamit!
Erröl a postás dologrol annyit,hogy ritkán szabályosak!Söt,és ezt nemcsak a asebességre értem!
Pár évet volt szerencsém táviratozni a "boldog" nyolcvanas években.Ugyhogy vannnémi fogalmam hogy közlekednek!Nem a járdán 2-vel kaputol-kapuig araszolo motorosrol beszéltem!
De számitottam arra hogy nemleszek népszerü a hozzászolásommal!
Viszont ha magunkba nézünk(énis),tudjuk hogy sokszor amit müvelünk nem közutra valo!
Egyébként a "szigoruan betartom",az nálam az 50-et jelentené!Persze most mondhatod hogy miaz a 10km/o,de néha számit!
Én sose tartom be,nemcsak a városban,sehol.Megyek amennyit gondolok.Legritkább esetben gondolok annyit,amennyivel lehet!
Én is látom mindkét oldalról a dolgokat. Ha lassan mész motorral (pl. postás Yamaha) és kifordulnak eléd akkor is azt fogod mondani hogy a motoros a hibás?!
Városban nagyon szigorúan betartom a sebességet, max 60-nal megyek, nagyon sok autós meg is előz. Városon kívűl húzom, de csak addig amíg autóst nem látok, mert akkor gáz visszateker azonnal.
Pár éve "lehülyéztem" a rendőr barátomat mert azt tanácsolta, hogy motorral nappal fényszóróval közlekedjek. Most már én is így teszek, így talán jobban észrevesznek+sportdob.
És mértnem jössz?