Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyne számittana!

És mértnem jössz?
Szia !
Nem nem motoroztam,de szombaton is "csak" egy laza kakucsi ringre gurulás volt !
Nézetm hogy mentek 22.én.Sajna én nem tudok menni, pedig már nagyon hiányzik a társaságotok !
Ha ez számít valamit!
Nekedis Tündér!

tegnap motoroztál?
Ide is szép napot Mindnekinek !
Erröl a postás dologrol annyit,hogy ritkán szabályosak!Söt,és ezt nemcsak a asebességre értem!
Pár évet volt szerencsém táviratozni a "boldog" nyolcvanas években.Ugyhogy vannnémi fogalmam hogy közlekednek!Nem a járdán 2-vel kaputol-kapuig araszolo motorosrol beszéltem!
De számitottam arra hogy nemleszek népszerü a hozzászolásommal!
Viszont ha magunkba nézünk(énis),tudjuk hogy sokszor amit müvelünk nem közutra valo!
Egyébként a "szigoruan betartom",az nálam az 50-et jelentené!Persze most mondhatod hogy miaz a 10km/o,de néha számit!
Én sose tartom be,nemcsak a városban,sehol.Megyek amennyit gondolok.Legritkább esetben gondolok annyit,amennyivel lehet!
Volt neki!

Ami most a tied,és bosszankodsz,hogy nemtudod fujni a láncot!
Jo-jo!

De tudjuk a tied nem egy "átlagos" vas!
És ezt joértelemben mondom!
Én is látom mindkét oldalról a dolgokat. Ha lassan mész motorral (pl. postás Yamaha) és kifordulnak eléd akkor is azt fogod mondani hogy a motoros a hibás?!
Városban nagyon szigorúan betartom a sebességet, max 60-nal megyek, nagyon sok autós meg is előz. Városon kívűl húzom, de csak addig amíg autóst nem látok, mert akkor gáz visszateker azonnal.
Pár éve "lehülyéztem" a rendőr barátomat mert azt tanácsolta, hogy motorral nappal fényszóróval közlekedjek. Most már én is így teszek, így talán jobban észrevesznek+sportdob.
Van itthon egy busa is
Gratula Nagyon szép lett a vas
És még nagy sztender is van rajta
Mi történt
Menyus vett ismét 1 busát
Mert ha jol tudom neki nincs busája

Vagy csak Milka barátunk fére beszél
Hát akkor ez mi a fene?
Nem szoktam bele vau-vau, de ebben teljes mértékben egyetértünk
Ja és sziasztok
Ne törödj Menya barátunkal!

Csak irigykedik,hogy az XX-en ilyenis van!Mert se a Busán,se az Ezredesen nincs!
Gratula!

akkor mostmá gyiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Jó leesett!
Nem tegnap még átgurultam Berénybe....

Aszem ma már nem kommentálok semmit... jobb a békesség...
Nem tudok mán olvasni!
Ja nagy sztenderen, de nem én hanem a szerelő.
Csá!
Nem, Ceglédre vittem!
2008 CBR 1000 RR kipuff, ütném léccel aki kitalálta háá milyen lelkivilága van az ilyennek
Egyetértek Milka!
Nagy sztenderen raktad bele?