Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként Jóóóóóóóóó napot!
Meg volt az 1000-es szerviz!
Nem nem nem!
Mi mindig betartjuk a kerszt, mint ahogy Fiveurban! Szeged-Budapest nem azért 1 óra mert gyorsan megy, hanem mert tud 1 rövidebb utat!
Nincsis evvel semmi gond!

Csak sokszor hajlamosak vagyunk(ebbe magamatis beleértem)elfelejteni,mi hogy közlekedünk!
Milka ezért írtam, hogy elsősorban.
Halihó! Kicsit betegen köszönök ma be.Nesze neked motorozás
Még két kép...Ja amúgy sziasztok.
K8-as Busa kicsit másképp....
Azért annyit hozzáfüznék ehhez"nem a motoros volt a hibás" mondathoz.

Szerintem(és ebbe magamiatis beleértem),mindig valamennyire hibásak vagyunk!
1)legritkább esetben megyünk annyival,amennyivel az adott uton lehet
2)legritkább esetben közlekedünk ugy,hogy ha más hibázik kitudjuk védeni.

Most lehet nekemugrani,de ezek tények,és mint irtam magamrais értem.Mivel én napmint nap teherautozom,ismerem mindkét oldallrol a dolgot.
Elsősorban megint nem a motorosok hibáztak : http://www.kisalfold.hu/sopron...
Ebben nagyon igazad van!
Neis keresd a választ!

Jobb ugy!Higgy nekem!
Örizd az emlékét,ahogy élbenned!
a feje kapta a végzetes ütést.....az inforádió meg feltett egy közvetlen közeli képet sisakba hason, embertelenek.....

nagyon sokan kisértük csepelen és nagyon megható volt.......de többet ha lehet sose.......

még most se értem mi történt igazándiból.........
júli 9ig melózok most mint a kisangyal de utána aug 20ig bárhova bármikor mert sok sok szabi van

holnap MERSZ estre jön valaki?
Szegény Pont dorogról jöttem haza(rongyá áztam)el osontam a sor mellett,és láttam a motor darabiait több 100 métre hosszan szétszóródva Az egyik renör mondta,hogy a srác rosszabbul néz ki mint a motorja
Jóbol is megárt a sok
Sajnálom öt!

Bár nemismertem!Ha gondolod gyere át kávézni holnap hozzám!Ugy nézki nem dolgozok!
Sziasztok,

Nyugodjanak békében.
Szia barátom!

te mértnem dolgoz?
Sajnálom Csöleur!
remélem az utolsó motoros temetés volt amire mennem kellett.......nem hittem, hogy egyszer az én környezetemből is elmehet valaki......
Pfff...
Részvétem
Jön a jó idő egyre több motoros veszti az életét
RIP

Ő meg az én haverom volt........
Hát ja...nincs még hivatalos infom teljes, de ugy tudom kihajtottak csorikám elé...ma néztem meg a helyszínt, még mindig 20 méteres körzetben motoralkatrészek voltak...
Részvétem!