a kurvák seggéről a kokain az alap, hétköznapi program, egy a lényeg, hogy nem szabad nekik adni enni babot, meg ilyesmit mert ha véletlen beszalad egy galamb, elszáll a sok-sok Ft értékű anyag
hogy tudom leszedni a tankpadot a mociról hogy ne vakarjam agyon a tankot?ilyenkor rossz hogy nincs férfiember a háznál...tettem a tankra tankpadot,de nem tetszik,meg szerintem kicsi és LE FOGOM SZEDNI!
viccet félretéve, semmi kokain, meg kurvák, csak pia meg mi. alapvetően eccerű srác vagyok, a hétköznapjaim tök átlagosak, talán a Dagadt Madár kivételével
konkrét terv nincs, megmondom őszintén (hála Istennek csak vendég leszek, nem áldozat:)) hogy csak annyit tudok hogy lesz és megyek, úgy visznek, szóval még azt se tudom hol lesz. Nem hiszem hogy bármi komoly dorbézolás lesz, tök lájtos, egy kis csülökpöri, pia, pia, pia, pia, pia, szivar, pia, pia, kurvák seggéről egy kis kokain, szóval mindenféle hétköznapi dolog
a ragaszto szépen megolvad(elméletileg),a maradék ragacsot,meg benzinnel,vagy akár ciffelis letudod szedni!