Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Zsu megjelenik,üzenem neki hogy várjon meg,mert szeretnék neki valamit mesélni
gyorsan döntsük el mi legyen mert mindjárt megyek vissza dolgozni,de este 8 után kicsivel jövök vissza
szóval komolyra forditva a dolgot:fogalmam sincs,hogy találok oda.A legjobb lenne ha valaki elém jönne
lesz az is csak találjak oda
....ha talál kompot Tbányán
Ha viszi akkor kompolás lesz!
....szólj Csölének,hogy vigyen GPS-t ..mert különben nem lesz ütközés
ütközni? ki minek nevezi
Akkor mondj egy helyet,ahova odatalálsz,és érted megyünk!
azt akartam pont írni
Aha!

Értem!De Csölével csak kompolni lehet!
én nem találok oda,vidéki leányzó vagyok én Pesten eltévedek (nem röhögni )
Szerintem netörödj vele!

Ez az összeg,még tán senkitse visz a szegényházba!
Nem,nem!

Csak csokolnád!
Izékével Csöle ütközni akar... ....és együtt vonatoznának hozzátok
Igen! Csak az enyémen lesznek szép virág minták is!
valaki töltött a telefonomra 1800 ft-ot tuti hogy véletlenül történt,most ilyenkor mi van?,felhiv az illető hogy töltsek ennyit a telcsijére?
Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban+ Chiga vagy ki a szösz !? Gábor!A wc dolgot még megbeszéljük Mondjuk ha legközelebb jössz kávézni, és hazafelé rád jön a szapora ne csodálkozz Modjuk 4,1/2 percenként
3)Csöle
4)Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chac
hkama
chka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Hayabusagirl
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok, (de ez bennünket nem zavar) De zavarjon mert nélkülem nem igazi semmi.(még a kávé sem )9-re oda megyünk azt jóóóól bezárunk a WC-be
11)XXman + Mona
12)Herci
13) Hubi
14)?
szerintem kizárt dolog
szeszt még ne mert vezetek ma
Csókolom
Na szesz nektek

Balra haza el