Sose voltam Király,és nemis vágyom rá! A fekete pont egy (kapoloklista szüleméne),ami az én torz agyam szüleménye!
De azt irtad,olvasgatod a forumot,akkor aztis lolvashattad,láthattad volna,itt milyen hangnemben mennek a dolgok!Egyébként amit irtam,egy kedveskedö,mások álltal értett vicces reagálás volt!
Egyébként nem vak ez a lo,hanem bátor!(ezis vicc volt)De ugy látom nem tudsz a sorok közt olvasni,ugyhogy maradunk a száraz irásnál!
Nem hinném, hogy mostmár minden baja előjön. Egy lelkiismeretes szerelő könnyedén megcsinálja a váltót, mondjuk elég drága hozzá az alkatrész, de sajna ez egy tipikus Suzuki hiba. Kell váltóvilla, meg fogaskerekek. Tudom javasolni Esztergomban Csunderlik Csabát, nála jobban nem igazán vágja a témát senki Suzukiban, ő foglalkozik váltóhézagolással is, hogy még precizebb legyen minden. Én már 20.000 kilométernél túlestem a váltószerelésen, most meg 45 körül van benne. A mostani műveleteket csak a hengercsere indokolta, de azt tudom mondani, hogy a csapágyak szinte újnak tüntek a főtengelynél és a hajtókaroknál is. Mikor nekem besz@art a váltó, én is nekibúsultam, de a szerelő gyerek, aki nekem csinálta visszahozta az életkedvemet. Ne keseredj el, inkább csináltasd meg, minthogy elpocsékold a motorodat, amibe már annyi energiát fektettél.
Jó estét Mindenkinek!
Köszi mindenkinek a gratulációt de ez nem jöhetett volna létre, ha nincs Milka Barátom, kinek még1X nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy próbálgatthattam "kis szárnyaimat" ama csodálatos XX-én!
Még,még,még!Imádlak barátom!