Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem elég!

Még,még,még!Imádlak barátom!
Köszönöm!

Örömmel tölti el kicsi Hondás szivem,hogy igy kiálltok melettem!Jolesik ám!
Hát igen! alaktrészekre mindig szükségetek van, és azt csak 1 megbizható motorral lehet utánnatok vinni! (na most majd kapok)
Az hogy mit keresek itt,az egyedül rám,és a barátaimra tartozik!Szerintem!
Meg egy erös keze!
Azt tudjuk, hogy az vagy de szeretnék még 1 jó ideig (kb 60 év) épségben, és egyben tudni!
Nem,nem!

Sose voltam Király,és nemis vágyom rá! A fekete pont egy (kapoloklista szüleméne),ami az én torz agyam szüleménye!
De azt irtad,olvasgatod a forumot,akkor aztis lolvashattad,láthattad volna,itt milyen hangnemben mennek a dolgok!Egyébként amit irtam,egy kedveskedö,mások álltal értett vicces reagálás volt!
Egyébként nem vak ez a lo,hanem bátor!(ezis vicc volt)De ugy látom nem tudsz a sorok közt olvasni,ugyhogy maradunk a száraz irásnál!
Remélem ott leszek és meg ismerhetlek titeket.Bár nem tudom,hogy zajlik a Cita buli...de majd megtudom.
Szia!

Csak így tovább, de mihamarabb a sajáttal.
Bátorság 5pont Barátom!
Haragszol?
...Menya tudta,hogy megyek.... .....tudjátok,hogy fanatikus,hülye vagyok!
XX-ről 2002-es
okés, én vigyázok, de vigyázz te is a tieidre
Nem hinném, hogy mostmár minden baja előjön. Egy lelkiismeretes szerelő könnyedén megcsinálja a váltót, mondjuk elég drága hozzá az alkatrész, de sajna ez egy tipikus Suzuki hiba. Kell váltóvilla, meg fogaskerekek. Tudom javasolni Esztergomban Csunderlik Csabát, nála jobban nem igazán vágja a témát senki Suzukiban, ő foglalkozik váltóhézagolással is, hogy még precizebb legyen minden. Én már 20.000 kilométernél túlestem a váltószerelésen, most meg 45 körül van benne. A mostani műveleteket csak a hengercsere indokolta, de azt tudom mondani, hogy a csapágyak szinte újnak tüntek a főtengelynél és a hajtókaroknál is. Mikor nekem besz@art a váltó, én is nekibúsultam, de a szerelő gyerek, aki nekem csinálta visszahozta az életkedvemet. Ne keseredj el, inkább csináltasd meg, minthogy elpocsékold a motorodat, amibe már annyi energiát fektettél.
Jó estét Mindenkinek!
Köszi mindenkinek a gratulációt de ez nem jöhetett volna létre, ha nincs Milka Barátom, kinek még1X nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy próbálgatthattam "kis szárnyaimat" ama csodálatos XX-én!

Köszönöm Barátom!
Wr's Dobot!Nagyon kemény a hangja!A Yoshi elbújhat mellette!
Input!
Hülyébb vagy asokéves átlagnál!

Mondtuk Menyával,hogy ne tedd!Mindenáron kikell hivni a sorsot?
Kedves Baba nagyon vigyázni holnap a tojásokra
Üdv néked
A következő, mivel csak addigra lesz jó idő az áprilisi Cita lesz!
most olvasom, azért nem unatkoztál újabb hölgy érkezett körünkbe hadd erősödjön a női csapat
na neeee!olyan jó idöben?És a Hondásnak milyen szerepe volt?Csöle esernyöje volt,hogy meg ne ázzon?