Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma lenyeleztem kettesben, és bizony alattam is emelte az elejét!
A plexi meg (mutatott) 320-ig oké!
Mit?
Keress WR's-t!Ultra brutál a hang ami kijön belőle! ,
A Próféta szóljon Belőled Gáborom! Már 4000 van a shellben is......De télen nem nyeleztem le az egyest..... ...az tutti...
Szöszi utoljára tegnap volt túra
Jó de ez az R77 ez gagyi...a többit is ismerem, mert ugye megcsinálták k8 ra csak az új izgatna az EEC, hogy az mit tudhat...
Köccke.....
Én meg megkérdem a Nitrósokat!
Köszöntem
Mr. a Castrol jó bele, ha most váltottál olajat lehet tőle zajosabb, és szarakodhat a váltó is!
Találkozásokat,hogy érted?Szerveztek túrákat?
Hát, ha tetszik a yoshi hang, akkor vegyél olyat! Itt van egy pár féle a K8-hoz. És még Magyarba is elküldik! Bár nem Eu szabványos a hang...
Kedden megkérdezem, mert rendelni kell kb,: 1 hét!
Itt vagyok, csak elszunyókáltam a gép mellett, annyira várom a locsolókat
Castrol volt idáig,és az utolsó alkalommal shell.......Nemtom Gabi....de nem szívesen válnék meg Tőle....SZERETEM! Nem újra fáj a fogam,de Milka is azt mondta,hogy lehet,hogy most jön az,amikor egyik probléma a másik után,és nem fogom bírni anyagilag.....?
Mellette Mr.né sem örülne neki,ha a csillagos eget is a Rosinantéra költeném....
az jó és hol
Hát vacilálok...mert olyan megoldás lenne az igazi, ami street legal, de kilehet venni belőle a pipát és ugy remek hangja van...elvileg a yoshinak van már ilyen a k8-ra de az csak oválban...
Levettem a K4-emről, de 5000 körül tudok újat!
...igeeen
dehogyisnem,na ha majd lesz rá lehetőségem,le se tudtok vakarni magatokról
Aki kíváncsi hamar megöregszik.De nem baj,hogy kíváncsiak vagytok,ez a természetes,hiszen itt én vagyok az új.
a beszámolósdi móka mindig beteges... De megkérdezem ha gondolod..de majd telón megdumáljuk!
Fiveurban a markolatokat hol és mennyiért vetted
Azért nem ismerünk mert titkolod magad, nem akarsz velünk gurulni!