Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vettél magadnak csimmát?
Hali, Attinak miért jár dupla?
sziasztok Atti:
Laci75 szuper a magassága, olyan mint a tied csak átlátszó
Hali
Jóóóóóóóóó napot Kivánok Mindenkinek!
Jó majd igyekszünk!
Kedves motorosok, akik jöttök a hétvégén!
Ne felejtsétek el, hogy holnaptól kezdve rettenetessen sokat kell ennetek, hogy jól elteljetek kajával mire jöttök és így több marad nekem
Mocizik a cimbid is?
Mert lehet ismerem ,hhmm szinte a faluba az összes értelmes mocit hangrol tudom kié ,1 km körzetböl.
Bár mostanába a 17kerbe mozgok ott a pasim hii Mocidoki!
Ezért is keresünk törött busákat +minden más értelmes ajánlatot 1000 gép minimum azok már mocik lehet őket kenni!
Köresztanyám meg az egyik országos cimbim.
Van ócsai ismerösöd?
Vagy más volt az ok amiért kérdezted?
Lehet van közös imerösünk?
Igen ócsai miért is?
Hát igen sajnos mindig mi motorosok isszuk meg a levét
Nagyon szépen köszönöm.
Te Ócsai vagy?
Tessék Ati!
Így van Ati!
És nézd meg egyre több autós van.....nézz csak szét ebben a rohadt világban egy "X" összegért bármit megkapsz!
Egy ismerősöm mesélte volt egy 17 éves csajszi friss jogsival apuci alátolta a szupi kis verdát, kanyarott ki a csaj a főútra és pont csattant egy motorossal a srác meghalt. A lánytól megkérdezték hogy mégis nem látta hogy jön valaki? Erre csak azt felete nem tud kézisfékkel elindulni lejtőn ezért nem állt meg! Hallod .......szét sem nézett!
És az ilyen szerinted felfogja mit csinált? Megölt egy embert!
Valaki tudna egy képet linkelni a Hayabusa jeléről?
Úgy hogy nem mocin van ha lehet.
Nem tom.
Még most is azt hallom mindenkitől hogy a motorosok így a motorosok úgy de mégis az autósok a birkábbak.
Ez tapasztalat!
Részvétem!
Hihetetlen!

Én Február 23 án veszítettem el egy nagyon jó barátom...............!
Minek kell még történnie hogy más felfogása legyen az embereknek?
Sziasztok!

Tudom kicsit elvesztem! Remélem mindenki megvan és mindenki örül már hogy közeledik a jó idő!

Csajok figyelelmét szeretném felhívni...
http://forum.sg.hu/forum.php3?...

Illetve mindenkinek ajánlom a következő weblapot! A csajok csatlakozzanak ha van kedvük a pasik meg csak nyugodtan nézelődjenek! Ennyi jár.....