Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 51-es kellene és Hondás!
42től olyan 46-47 ig
papis méretben nincs
majd megszereted azt a szint
A zokni milyen méretben van?
Erőőőős és bírjaaaaa meg amúgy sincs túl sűrtűn pirosban használva....tudod fóbiáim vannak azzal a színnel!
Van Suzukis fekete zonki!
háát nem vigyorognál ha a pirosba pörgetve hallanád a kis gépet 1-2-3-ba
Alig használt lábtyű vagy kapcarongy is van? Csimmába kőne!
de nemsoká megoldjuk
minyyá meghajtom csak kerüljön a kezem közé
amikor ráulsz

nekem má idén jutott vagy 1500km de nem annyira élvezetesen

király vagy
Biri! Ment a csomag!
Cool! Ment a csomag!
Oksa és akkor kutatunk valamit!
Nem találom már a neten... otthon a Párom megkukkolja és max Ő mondja meg neked.... ha jól emléksem régebbi X Spirit de nem tuti.... nem mernék rá mérget venni..

Inkább megnézzük...
Jelentem most nagggggggyon jó idő van! Csak picit fázott az orrom de biztos azért mert pici!
Nincsmit! Kell valami szólj és beizzítom magam!
Dedede...főleg mikor hívom a nagykert: csóóóókolom olyan vérbenforgó kobrás szemes sisakhoz kéne cucc!
Na jókat kérsz.... megkeresem a neten... régebbi típus.... vérbenforgó szemű kobra van rajta... ez nem elég
Most el kell rohanjak egy tárgyalásra de kb 2 óra és leszek majd.....hülye munka, nem hagynak élni!
Az nem üzlet hanem az ééééén kis lakásom, meg pincém ami tele van gumival meg csizmával épp!
Úgy müxik, hogy a honlapon ha találsz valami jót akkor szólsz felhozzuk, megnézed, megpróbálod, stb és ha nem tecc mégse kell akkor visszamegy, vagy elviszed ha bejön. Vagy ha tudod mit akarsz hívsz vagy írsz mailt és hozzuk fel ha van pár nap alatt. Mert ez egy berényi cég de van sok pesti hívás és érdeklődő is és egyelőre így volt megoldható a dolog, mert 2 üzlet még sok lenne.
Köszike!Ezek szerint még nincs kész a pesti lerakat?
Teljesen sima, Mezőberényben van az üzlet én meg vagyok a pesti lerakat ha kell valami és meg akarod nézni, felpróbálni egyebek. A honlap most készül, remélem 1-2 hét és meglesz, de telefonon minden okosat meg tudunk mondani!

Biri a megmondhatója, hogy mindent megoldunk!

Ez a régi link : Bátszi motor