Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyker. vagy "sima" ...merre található
Olyasmi. A Bátszi motornak vagyok a pesti "képviselete" Rengeteg gumi, ruha, főleg használt és kb minden ami kell Na meg a versenyek!
Motoros üzletben dolgozol
sziv
viszonylag sokat mentem mar 7-8 fokban, be kell oltozni....bar teny, hogy a kezeim nem rajongtak a homersekletert :) ugyhogy 1ig meg van idom eldonteni ^^ de azert koszi
Kérek szépen egy tipus számot is és kiderítem!
Jójó, megtanítottam, hogy kell felkérszkedni egy gixxer mellé a futóra. Már tök jól csinálja......vagyis remélem....különben Debrecenben marad!
Szia!

Kérdésem lenne... Shoei bukóm van, arra mennyiért tudsz nekem szerezni olyan plexit, amibe belső Pinlockos plexi van? Ami most van gyári de sajna párásodik....

Előre is köszi a választ....
Monnyuk tény, hogy nem kell annyit iskolába járni! Egészségtelen, nem úgy mint a motorozás...... Most sincs túl meleg......úgyhogy megeshet, hogy azért nem fogsz megizzadni......
hmhm...nagy dilemma... max megoldom es elobb vegzek
Nem nem, csak megy fel rá a rendszer, indexek, meg egyéb apróságok és csak 22ére lesz egyben és jön fel magától mert szép okos suzuki még vezetni se kell, egyből a hringre jön!
Ma hajnalban még olyan -3 volt és estére is 0 körül mond! Városon kívül az nem viccesen jó azért már sötétedés körül.
nagyon
nincs? ...te is eladtad
mennyire lesz hideg este 6kor vajon eszelek h motorral mennek iskolaba....
Még nekem sincs
még nincs....
hat mostmar valamikor tenyleg az leszek amint jobb ido lesz egy hetvegen irany komarom
Az adrenalin meg más lapra tartozik!
hát attól függ mit akarsz felhúzni....mert a vérnyomásomat tényleg nehéz .......
Szia révészlány!
szijaaaaaaa kompkiraly ;)