Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó kiegyezhetünk egy döntetlenbe!(egyik szarabb volt mint a másik)A tiéd volt az egyik
én 1edül indultam,ezért te is egyéniben lettél elbírálva!
ez igaz!
most is valami netes harcijátékkal üti el az idejét!
ahelyett,hogy elolvasná a Hamletet.
De a mi csapatunk a Renivel összesitésbe jobb volt(igaz hogy én rontottam az átlagot,de még igy is miénk a dobogó 1.foka)
A mol szponzorálásátol nem lesz több elméje a Gino-nak .Nem vagyok én kőműves,asszem ezt ma tiztáztuk a kertipartyn
még így is fullosabb volt a tiédnél!
A tiéd se volt egy 10 pontos mutatvány!Még szerencse hogy a béla csinált róla felvételt!
Asszem a cigánykeréknél nem hasra kell érkezni 2 méter csúszás után,ahogy ezt tőled láttuk!
jó trükk,de te ne Ginonak falazz,hisz bekóstolt minket!
Ezt véletlenül találtam!
nem,én láttam azt a cigókereket,vicces volt! félvérkerék,vagy cigánykocka,vagy cigányfélkör inkább!
A hányást már jobban el tudod képzelni?
Mert ide 3900 hozzászólást írtak, oda meg 19000-et!
még hogy semmi? azért vettél belőle 2szer,ami 67 dkg-ot nyomot összesen? nem számoltam,csak fogyott.Te meg a cigánykerék!
Mert ott 10 esével számolnak!
Ábent Gino!

Minden volt abba a pörköltbe csak hús nem!Még nokedlit se szerviroztak hozzá!Mondjuk mit várjon az ember a Tarkátol!
Kaja után még cigány kereket is hánytunk!
itt van 3900 hozz.szólás,ott meg 19000,ez mié van akkó eztet monnyad meg.
Én most ide..........

De szerintem egyszerre mindenki csak egy topicba tud írni!
Talán neked 2 hozzászólás ablak jelenik meg két topicból együtt?
neked meg oly kevés az eszméd-elméd,amit futtathatnál,mint minardin a MOL matrica!
akkor egyszerre miért nem csak ide írtok?
Egyszerre csak egybe írunk......

Valami volt abban a pörkűttben, mert mindegyőtők eszmefuttatást tart....
Bár a ti eszmefuttatásotok olyan, mint a tolókocsis akadályugrás! Szóval nehezen elképzelhető és nincs valóság alapja!
kykee kezdte ezt a topikot,de már ő sem nagyon ír ide.a 2 topik megosztotta a jónépet,és ez nem jó!
ezért írnak csak egybe szerintem!
Nekem is !Az a pöritől van !
Na mind1 ez már soha nem fog kiderűlni.
Meg végül is q... mind1.Csak hét izé,meg satöbbi okoknál fogva voltam kiváncsi.
mittuomán,nem vagyok klántag!
valami szelek itt is fújnak,úgy 6 percenként,piciket!

nem ám!
Na de minden 1000ik hozzászólás érkezik csak ide.Régebben nem igy vóóóót.Új szelek fújnak?
te is írsz hombre! NA EZÉ KÖLL!