A Zsuzsit elvitték a reformok...
Ki kellett hagyni egy kis időt, de szerencsére a huszonéves motoros múlt azért nem szakadt meg, hála a jócimboráknak, akik nyaralni/őszölni/tavaszolni mentek és rám bízták ingó és ingatlan vagyonukat és egyéb jószágaikat... Dehát, kölcsönmotor nem saját... Azért mégis más a fíling, ha a sajátja nyergében ül a cowboy...
Tegnapi ígéretemhez hűen tettem fel pár fotót az adatlapba. Bár ezek még nem friss képek, azért a kérésnek eleget tesz.
Nézzetek ki a szalag mellől, a zsírpapíron keresztül már látszik a nap! Jön a jóidő... Mindenkinek nagyon frankó napot!
bakker, még mindig meg tudsz lepni
Péntek Bp-Zalaegerszg! Gino kisérgetők+nemkisérgetők!
Ha mentek gurulni szóljatok má nekem is .....
Mennék én is valami jó kis túrára!
Elég rossz ma az idő.....
Ki tudna mondani nekem véleményt a Finster csőről GSR-re?
MZs!
Ki kellett hagyni egy kis időt, de szerencsére a huszonéves motoros múlt azért nem szakadt meg, hála a jócimboráknak, akik nyaralni/őszölni/tavaszolni mentek és rám bízták ingó és ingatlan vagyonukat és egyéb jószágaikat... Dehát, kölcsönmotor nem saját... Azért mégis más a fíling, ha a sajátja nyergében ül a cowboy...
Tegnapi ígéretemhez hűen tettem fel pár fotót az adatlapba. Bár ezek még nem friss képek, azért a kérésnek eleget tesz.
Nézzetek ki a szalag mellől, a zsírpapíron keresztül már látszik a nap! Jön a jóidő... Mindenkinek nagyon frankó napot!
Álmodjatok szép fekete/vörös/ezüst ( nem kívánt törlendő) vasakkal és szőke/vörös/fekete csajokkal... Jó éjt!
Ne feledjétek!
"Magyar égben magyar Isten, motorosnak párja nincsen!"
Norisk
Jó éjt mindenkinek!
ezt mondjuk én sem értem, hogy mi a pénisznek
esetleg más alternatíva: úgy hozzászólni, hogy arra ne válaszoljon senki
mér maradt le a többi szmájli?
ez még járt: