2 hét!Ki kell szedni a blokkot!De azt ugye körbe fogja a váz!És sajnos belülröl lehet csak elkezdeni igy a blokkot is szét kell szedni a hengerfejtől kezdve!
NA ezt most hogy magyarázom ki az Edynek?
köszi Ati!
Nos Édesem az volt,hogy a Lovasi teleken lévő faházat lemosta a heves eső és becsúszott a Balcsiba!Kénytelen voltam lemenni a motorral mert az gyorsan odaérek mielött még eésüllyedne!Mit ad Isten ahogy csúszott a ház beesett egy csaj az ablakon aki a buszra várt és nem mert kiugrani menet közeben!Mire odaértem már bent volt az ágyban mert fáradt volt az ilyedtségtől és víziszonya van!Mit tehettem volna,meg kellett várnia amig megtákolom,megtákolom a tutajt amivel kivihettem a partra!NA ez történt,de semmi gond már ne idegeskedj Kincsem!
Szerinted elhiszi majd Ati?
Dejó hogy nem fér be egy tecsibe egy pénisz gyűrű!
Bár.......... rezegtetheti is és magát hivogatja én meg szerviz,hogy nem csörög
csak a péniszgyűrűit ne hagyja benn a kocsiban! (volt már rá példa,a srácok meg ott tapizták! )
Én nem vagyok válogatos!jön,javitok,fizet,megy!Nem ratyifon ,hogy csak a melegeknek javitok!
Te kiszoktad dobni a műhelyből a homoszapienszeket?
mennyi mlelgnek javíthatnád a mobilját!
Valami komoly és egyben figyelemfelhívónak kell lennie,ha már reklám!Nem de bár?
Sokkal impozánsabb:
köszi Ati!
Nos Édesem az volt,hogy a Lovasi teleken lévő faházat lemosta a heves eső és becsúszott a Balcsiba!Kénytelen voltam lemenni a motorral mert az gyorsan odaérek mielött még eésüllyedne!Mit ad Isten ahogy csúszott a ház beesett egy csaj az ablakon aki a buszra várt és nem mert kiugrani menet közeben!Mire odaértem már bent volt az ágyban mert fáradt volt az ilyedtségtől és víziszonya van!Mit tehettem volna,meg kellett várnia amig megtákolom,megtákolom a tutajt amivel kivihettem a partra!NA ez történt,de semmi gond már ne idegeskedj Kincsem!
Szerinted elhiszi majd Ati?
Segitenél benne,mert szép munkát akarok!