Ha Én az mondom (írom), h viszem a kolbit, v a szalonnát, akkor az időbe oda is ér, ha azt , h megyrk akkor arra mérget vehetsz, h ott leszek, ha azt, h megyek a black-be, akkor megyek, ha pedig azt, motorral megyek akkor az is igaz, mer azzal megyek!
Gekko az Én pofám nem üres szavakat köpköd ki, igyekszem átgondolni amit mondok és nem utólag!
Jóreggelt mindenkinek
Alignyelt Szilárd meteurológiája szerint, és bárkijé szerint, ma motoros idő , de legalább süt a nap ! Formula ein után újból ránézek erre a köcsög szélre, ha enyhül.... , pont leszarom, hogy hideg van!
Nem vagyok hajlandó otthon ülni a motor meg telitankal a garázsban , menetre készen, várja a tököm a jóidőt, már meguntam, vagy jön, vagy nem, nekem motoroznom KEEEELLLLLLLLLLLL!
Tegnap nagyon jól éreztük magunkat a Black-ben , de a Maci meg a Hoji mintha nem lettek volna ott .
Maci , ha esetleg a Hojit csuporkáztad tegnap ahelyett , hogy eljöttél volna igazán mérges vagyok rád . De ha véletlenül volna erről egy pár fotód amit megosztanál velünk akkor már nem is haragszom ! ,
Csak az idő volt kaki
Egyébként minden jó volt!, köszi Oldibá a meghívást!
máskor is köllene ilyen dolgokat elkövetnünk.....cípidőben motorrral
Ez túl szép ....de azért ugye Neked is vannak hibáid (mondd hogy igen...vagy legalábbis azt hogy lesznek legfeljebb )
Köszönet a köszönetekért!
Meg Hentinek a finom húsért! Meg Grkrisznek a gyűmölcsökért!
.....Meg, hogy eljöttetek!
Nem is volt olyan rossz, úgy-e?
Gekko az Én pofám nem üres szavakat köpköd ki, igyekszem átgondolni amit mondok és nem utólag!
Talán vissaza kéne olvasni nem
Ha Én aszontam, akkor mentem, Ti siettetek a lelépéssel
nemjöttél a Black be tegnap.......
Alignyelt Szilárd meteurológiája szerint, és bárkijé szerint, ma motoros idő , de legalább süt a nap ! Formula ein után újból ránézek erre a köcsög szélre, ha enyhül.... , pont leszarom, hogy hideg van!
Nem vagyok hajlandó otthon ülni a motor meg telitankal a garázsban , menetre készen, várja a tököm a jóidőt, már meguntam, vagy jön, vagy nem, nekem motoroznom KEEEELLLLLLLLLLLL!
nekem gyanús hogy pont ök ketten hiányoztak
Utána családos programom volt. Tanúim vannak Sajna nem a csuporkázás ment.
Maci , ha esetleg a Hojit csuporkáztad tegnap ahelyett , hogy eljöttél volna igazán mérges vagyok rád . De ha véletlenül volna erről egy pár fotód amit megosztanál velünk akkor már nem is haragszom ! ,