Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiderül majd mit válaszol a biztosító.lefogadom hogy első körben elutasítják a kártérítést,mert ott lakik.mert ugye attól hogy van közös képviselő a lépcsőház takarításért még nem biztos hogy egyedül ő a felelős hanem megosztják a munkát.attól függ mi áll a szerződésben.
a gumis pedig szlovákiában lakozik
sahy után az első falu a vasúti kereszteződés után 100 m-re jobbra a főúton,onnét ismered meg hogy az aszfaltra fel van rajzolva állandóan az olimpiai 5 karika .miota pályázom nem voltam nála de előtte tömegével jártunk ki hozzá,mert kb bármilyen szett 50.000 volt szerelve centírozva.
mindig kikerülöd a válaszadást
Lefényképezted a havat a kocsin, mikor ráesett?
Mert ha nem, akkor azóta elolvadt és bizonyíték hiányában a Dred bíró felmenti a háztető , amiért ledobta a havat....
ilyet ne kérdezzen olyan aki nem szabad
na és mi veled a helyzet, foglalt vagy szabad?
azt, hogy mert bentlakik arányosan csökken a kártérítés díja, mert felelős
Te azt mondjad inkább hol a szlovák olcsó gumis.
mondtam már h okos pasim még sosem volt mindent ki kell próbálni
most akkor milyen marhaságot is mondott crazy?
haladunk, már az eszem is kéne?
kárszakértő egy dolog mert ők általában külsős cég munkatársai ,az ő dolga csak a kárfelvétel.jogi kérdésben nem ő hozza a döntést.elvégzi a munkáját,pontatlanul bizonytalanul válaszol néhány kérdésedre,aztán a biztosító majd levélben értesít első körben oda illő paragrafusszámmal a kártérítés elutasításáról...bár ne igy legyen
látod nem csak a motordért kellenél te kis jogász
na, crazy marhaságától eltekintve, a társasház keretbiztosításának fizetnie kell, a te felelősséged nem lép itt be. A társasház kezelője, a közös képviselő feladata lett volna, hogy lezárja a területet, de ebből neked károd nem származhat.
én tök szabályosan parkoltam a nekem kijelölt helyen
amúgy logikusan a közös képviselő feladata h kitegyen táblát ha veszély van nem ? vagy az építtető szarul csinálta meg a tetőt. sztem. a legszarabb az egészben h nem az enyém a kocsi hanem a tesómé.
... a társasház biztijének a kárszakértőjét várom most épp ...
illetve ez furmányos..merthogy társasháznak ugye van lakásbiztije amit minden lakó fizet -ezáltal pl ha 20 an fizetik a biztosítást akkor 20 részre oszlik a felelősség...tehát a biztosító nem mondhat ki téged egyedül felelősnek 100%ban..20 as lakásban pl 5%-ban
ez érdekes történet.szívesen elbíbelődnék vele jogilag a biztinél...
akkor ha nem volt Casco magadnak kell kifizetned a kárt..
a múltkor a rendszámot nem ellopták hanem otthon a társasházról lezuhant hó leszakította és betörte a motorháztetőt is. a saját parkolóhelyemen álltam ami a lakásomhoz tartozik
ha van lakásbizti az fizeti a kárt.ha nincs és a tulajdonos által nem volt kivédve hogy odaparkolhass-lécezés bólyázás-kiírás hócsúszás veszélyre figyelmeztetés stb-akkor az ingatlan tulajdonosának kell megtéríteni a kárt.
én lemaradtam, mi történt?
ez már 1x fel volt téve régebben is ha jól emlékszem
ettől tartok én is. már gyűjtöm az infokat mi mennyi és ki tud segíteni az összerakásban ...
Szia!

Hát sok sikert és a legjobbakat kívánom......
(csak azért, mert gyorsan utána néztem és ilyen eseteket simán elutasított több biztosító is , mondván "visszmajor" a szitu..... tegnap is volt nálunk bent egy kocsi, neki "lavor" lett az utastér tetőn -ez szarabb- és elzavarta a biztosító.....)
jóreggelt
nemsoká jön a biztosítós muki. megnézi a házat aztán meg egy másik megnézi a kocsit. noooormális csak fizessék ki a kárt !