kiderül majd mit válaszol a biztosító.lefogadom hogy első körben elutasítják a kártérítést,mert ott lakik.mert ugye attól hogy van közös képviselő a lépcsőház takarításért még nem biztos hogy egyedül ő a felelős hanem megosztják a munkát.attól függ mi áll a szerződésben.
a gumis pedig szlovákiában lakozik
sahy után az első falu a vasúti kereszteződés után 100 m-re jobbra a főúton,onnét ismered meg hogy az aszfaltra fel van rajzolva állandóan az olimpiai 5 karika .miota pályázom nem voltam nála de előtte tömegével jártunk ki hozzá,mert kb bármilyen szett 50.000 volt szerelve centírozva.
Lefényképezted a havat a kocsin, mikor ráesett?
Mert ha nem, akkor azóta elolvadt és bizonyíték hiányában a Dred bíró felmenti a háztető , amiért ledobta a havat....
kárszakértő egy dolog mert ők általában külsős cég munkatársai ,az ő dolga csak a kárfelvétel.jogi kérdésben nem ő hozza a döntést.elvégzi a munkáját,pontatlanul bizonytalanul válaszol néhány kérdésedre,aztán a biztosító majd levélben értesít első körben oda illő paragrafusszámmal a kártérítés elutasításáról...bár ne igy legyen
na, crazy marhaságától eltekintve, a társasház keretbiztosításának fizetnie kell, a te felelősséged nem lép itt be. A társasház kezelője, a közös képviselő feladata lett volna, hogy lezárja a területet, de ebből neked károd nem származhat.
amúgy logikusan a közös képviselő feladata h kitegyen táblát ha veszély van nem ? vagy az építtető szarul csinálta meg a tetőt. sztem. a legszarabb az egészben h nem az enyém a kocsi hanem a tesómé.
illetve ez furmányos..merthogy társasháznak ugye van lakásbiztije amit minden lakó fizet -ezáltal pl ha 20 an fizetik a biztosítást akkor 20 részre oszlik a felelősség...tehát a biztosító nem mondhat ki téged egyedül felelősnek 100%ban..20 as lakásban pl 5%-ban
ez érdekes történet.szívesen elbíbelődnék vele jogilag a biztinél...
a múltkor a rendszámot nem ellopták hanem otthon a társasházról lezuhant hó leszakította és betörte a motorháztetőt is. a saját parkolóhelyemen álltam ami a lakásomhoz tartozik
ha van lakásbizti az fizeti a kárt.ha nincs és a tulajdonos által nem volt kivédve hogy odaparkolhass-lécezés bólyázás-kiírás hócsúszás veszélyre figyelmeztetés stb-akkor az ingatlan tulajdonosának kell megtéríteni a kárt.
Hát sok sikert és a legjobbakat kívánom......
(csak azért, mert gyorsan utána néztem és ilyen eseteket simán elutasított több biztosító is , mondván "visszmajor" a szitu..... tegnap is volt nálunk bent egy kocsi, neki "lavor" lett az utastér tetőn -ez szarabb- és elzavarta a biztosító.....)
a gumis pedig szlovákiában lakozik
sahy után az első falu a vasúti kereszteződés után 100 m-re jobbra a főúton,onnét ismered meg hogy az aszfaltra fel van rajzolva állandóan az olimpiai 5 karika