Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Röviden miben lesz jobb?
Szia!
Végre!
Hamarabb is válthattál volna...
Szia Gino. Repsol olajból melyiket javaslod a GSR-be? Eddig Castrol volt de váltanék.
Na megyek haza,éhes lettem....
Vettem de az akkor féltíz legyen ,és délelőtt...ugye?
fél 10
Reggel 09 és 10 között érkezem valamikor,de az észrevehető,mert ha vagyok,akkor lpbog a zászló...
de ha nem volnék itt,akkor kb 7és fél perc és itt leszek
ha felhív a Binláden....ő szokik a bótban lenni hónap....(a hülye jenkik meg toraborában keresik)
Na mikó gyüssz?
Csókolom,sziasztok
mikortól vagy a bótban?lehet hogy inkább odafelé ugrom be
oltáás...azt birom Persze,de délig érj ide,utána is jöhetsz,ajándekod itt lessz,de én már nem leszek val.színű...
Úgy tudtam holnap délelőtt mész állatot oltani....
Vagy az egy és ugyanaz a program?
Gekko!Holnap délelőtt mehetek?
Na, mivannn? Semmiiii?
talán inkább ahoj hoji na én léptem innen ...
szia F&I !
ahoj poplacsek
a másik. aki maci szerint anyagias
vagy az ugyanaz mint a "s-muci" teljesen összezavartatok mármint minket. ti.
Köszi.Neked pedig széles utat.
Hát nálam is lekopott már minden, még a hátsó fékkar is és a sztender is leért....mégsem mondanám, hogy kimotoroztam a GSR-t...sőt....még egyántalán nem tudok motorozni....csak szeretek.....
Sok sikert!
Igen kimotorozta kevés neki.Nincs szét hajtva. Kanyarvadász a drágám.Imádja mikor a lábtartó kanyarban a földet súrolja.Erre értettem azt.
Gekko!

Oda kell a szimmering, ahonnan kivettétek.
Egyébként a hátsó kerék mindkét oldalán van szimmering, mert ugye csapágy is.... a csapágyat nem tudjátok összekeverni, mert ugye nem egyforma -azthiszem- , a jobb oldalon a felnibe kell a szimmering, a bal oldalon a hajtás agyba, amir a lánckerék van felcsavarozva...de ezt ki sem kellett vennetek. Bár nálatok bármi lehet....
Most szúrka-piszka leszek....

Kimotorozta?
Ugye nem az egyenesben kipróbált végsebességről beszélünk?