Na hi. Nektek milyen a vallásotok? Jó a felni, nekem az arany ily bejön, de nagyon. Egy gondom van ezzel. Illetve a hátsót folyamatosan tisztitani kell, hogy sukár legyen ahogyan Győzi mondaná dik. Na majd élőben megvizsgáljuk.
Prekobok vannak annyian mint az oroszok...errefelé gyakori név,mint a Kirschner,Zettisch,egyebek...tudod,ezen a vidéken minden második ember sváb én is
Ha kell ilyen Neked is,akkor elmegyek Veled bármikor,itt csinálták:
Trusstech Kft.2800 Tatabánya, Otthon utca 8. Prekob Róbert az üzemvezető. mail: robert.prekob@chello.hu 0036húsz480140öt
Köszönöm!
Tatabányán csinálták,fndi ésJocee elkísért egy kicsit alkudott a Jocee ,8000 pízre,(a 2 felni ezüstre,meg a kormánybefogó,felső kifli,meg a fék és kuplungkar feketére), aztán fndi volt olyan királybari,hogy elment értük,elhozta nekem ,de még előbb Ő is LEALKUDOTT belőle és így 6000 huf volt az összköltség!
ÉS EZÚTON IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGÜKET,IGAZÁN MEGTISZTELTETÉS,HOGY ILYEN EMBEREK VESZNEK KÖRÜL!
vagy nem?
Ja és
Trusstech Kft.2800 Tatabánya, Otthon utca 8. Prekob Róbert az üzemvezető. mail: robert.prekob@chello.hu 0036húsz480140öt
Tatabányán csinálták,fndi ésJocee elkísért egy kicsit alkudott a Jocee
ÉS EZÚTON IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI AZ ÖNZETLEN SEGÍTSÉGÜKET,IGAZÁN MEGTISZTELTETÉS,HOGY ILYEN EMBEREK VESZNEK KÖRÜL!
sebaj legalább pihizel