Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ha.... többször is eljátszottam? Jó vicc....... Csak tudnám, hogy te mit veszel annak. Vicc volt a cocóka.....nyugi.
Te köszöngetsz nekem, csak tudnám minek.... ha szóba nem állsz velem. Az viszont nem korrekt, hogy beszélni sem tudtunk erről.... ketten. Mindegy. Ne mond meg, hogy kit és minek nézzek...... majd én azt tudom.
Olyan makacs vagy, mint én ....ennyi.
képek nincsenek
Fndi ! jó kis angol sert nem hoztál ,,,,,,,,,,,,
pervez
Ezért szeretlek Kufár , mert nem csak perverz vagy , hanem bölcs is . , ,
a mienk örök ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
szépen beszélsz Papa
Ha reggelre is megmarad , akkor jó .
Szia Gino!
Tegnap jártam felétek, Dobogókőre felmentem sétálni, de sajnos valami takonykórom van, talán fertőző,- ezért nem hívtalak az fogadott unokámmal együtt.
Szar ez a köhögös takonykór!
Ha haragszol valakire, szólj és rákenem ezt a vírust! (Nem H1N1!)
A "barátság" fogalom, ha valódi, akkor nagyon fontos! Ott, félre lehet tenni az önérzetet! Mivel, amit kapsz, az később visszaadható, pl.: egy mosoly, egy együttérző szó! Akármi.
Cocókázni nem kell! Egy barátnak sokkal fontosabb egy halkan kimondott "köszönöm".
Van egy szólás:
"Meleg kézzel adj!"
...És bizony tudni kell emelt fővel elfogadni is a "baráti jobbot".
...hogy egytlen fedél alatt se legyen sokáig Úr a szükség.
hú de nagy szerelem volt az este
, ,
Az én jóindulatomat csak egyszer lehet eljátszani , te többször is megpróbáltad . Nem kell lecocókázz , nem érdemled meg . Nyugodtan irogass ide , sokan kedvelnek itt , hiányzol nekik . Nekem ne is köszönj , nézz nyugodtan levegőnek , én is ezt teszem . Ismét befejeztem .
mert mész mint állat,én meg nem győzök menni utánatok
ha tömöm neki azt szereti(az ő buxáját),de nem anyagias az én csajom
tegnap meg tömtem neki-e
andika csak a tömött buxát szereti
minek kellene neki egy haya a gsr-en is sokkot kapott
Nem. És nem vagyok kedves sem.... Mivel te hoztál kellemetlen helyzetbe.... ami piszkálja az én önérzetem és a makacsságom is ez ellen szól.
Megértem és valahol jól esik, hogy segíteni akarsz.... csak tudod számomra igen kellemetlen ha valami úgy jön le, hogy én azért megyek/mentem (Bicske) valahova mert valaki ígért valamit......NEM azért mentem!
Mindezek után én nem mondtam veled kapcsolatban semmi olyat, amit te írsz!
Valamint megpróbáltam egyből viszonozni valamivel, amiről kép is ment Yvett-nek.... de le sem szarsz, nem vagy hajlandó kommunikálni velem! Tehát lehetőségem sincs veled ezt megbeszélni, letérdelni és cocókázni....
Azért is írtam ide, pedig ne ide tartozik.
De én legalább szabadon önthetek! Na, inni, azt nem igazán, de önteni....
öntöm már anyukám,,,,,,,,,,,,,,,,,
Itt csak én nem vagyok PAPUCS!
no problém
aha ja,,,,,,,
Szia Para!
OK! Lesz egy Hayabuxád!
DE: Pályázni mivel fogsz Kakucson? Gyorsvonat mozdonyával?
Honda XX-et láttam már ott próbálkozni! Buxát még nem!
itt is ,,,,,,,,,,,,,