Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia busalány! Te hol melózol, mi a szakterületed? Anyósomnak kéne egy jó sebész, sajos fekéjes a lába, úgynézki , térdtől lekelé elveszítheti napokon belül mind a kettöt! Nem tudom, h hogyan segíthetnék neki, nagyonszeretem a csajszit, de borzasztóan padlón van, szeretnék segiteni neki de 1szerüen fogalmam sincs, hmit csináljak?!
Sokat függ a napi melótól , gondoktól

De a 7vége az 7vége
Néztem! Sajna!
A zuháré elmaradt , GSR-eztem 1 keveset. Járatom,koptatom az új első gumit.Jól viselkedik
Mostmár naponta leszel? De jó!
Jó estét !

Abdul rendben van már a géped ?
Szevasz Roky! Vájár inkább kiírom, mé elértik: szasz rokkant!
xassz!
Megütlek, mint Kovácsék a főnyereményt!
Henti
Szasztok!
Hölgyem?! Jó estét ......szerintem itt vannak buzik,,,beszivárogatk az LFPből,,,,van egy kosztumös buzi,valami káj,,,,na az kész ütném még a mentőben is
dehogynem engedi.örül neki hogy nem csak itthon gubbasztok és unatkozom.tudja hogy itt jó kezekben vagyok
Nem engedi, hogy a ''barátnõiddel'' társalogj? Pedig itt biztonságban vagy!
jövő héten jön haza az embör úgyhogy majd hanyagollak Benneteket
akkó nem sokat szerethetsz itt
olyanok itt nincsenek is
Kivétel a buzikat
Mindenkit?
Csárlájt szeretek mindenkit
pusti
jaa,dörgölődzött rendesen,és olyan mézédesen susogta azóta kicsit tartok is Tőle......hátat nem forditok Neki többé,az biztos.... kis piszkos perverz állatka.....levetkőzik,mire odaérünk,az sem érdekli,hogy hideg őszi este van..bazz
Te Gekko! Már akartam kérdezni, hogy a múltkor amikor ott voltunk Fndinél és félmesztelenül puszit adott neked, mit akart azzal mondani, hogy olyan meleg vagy?
mi, mi, úgy hisztizel mint egy lány aki menstruál

lehet hogy te tényleg az vagy ..