Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz!ha van valami akkor szólok bari!annyira kurva jóóóóó én aszt hittem,hogy csak duma!ilyen jó,olyan jó........bammeg és tényleg bruti!ha van időd intézd nekem az oiltott......köszi vidimet +nézdted
Nekem is előfordul és főleg hidegen, hogy "hallatszik", hogy van benne vezérműlánc. A blokk jobb oldaláról hallani a hangot.
Ha bemelegszik, akkor elhalkul.....de néha akkor is van pici hangja.
Azt hiszem, nem egyedi eset ez a kicsi zajosság.
Irigyellek!
Nem érdekel honnan és hogyan, de nekem is szerezz! Mert megérdemlem a sok jó tanácsért, amivel sok-sok pénzt spóroltam neked!
2006.06
24000km
jaja castrol van benne. 1000km-t mentem csere óta...
mondjuk előzze se volt halkabb hidegen csak érdekel hogy másoknak is van-e ilyen észrevételük...
bammeg mééé nem tudod
és, mikori a kicsike
kilóméter benne
oil tipusa, mert a kasztroltol lehet hangosabb, itt sokan a Repsolra esküszünk
jó csak idáig ez nem derült ki sehonnan
gsr600(azért írtam ide
a mi mocink nem hangos, de neked milyen mocid van
hali mindenki!
lenne egy olyan kérdésem hogy a mocijaitok mennyire hangosak hidegen?mer az enyém hangosnak tűnik,de ha bemelegszik akkor szépen halkan ketyereg...
lehet csak sokat halgatom azt kihallom
és föleg mikor
MERSZ képek hol lesznek
van 3-4 féle árban
attól függ milyen kittel veszed,ez a szinterezett a legdrágább,de valoban van 30-ért is
huh, nem tudom ki mondta hogy 53 egy szett de jó nagyot lódított A goodridge fékcső szett előre 20, hátra 10ezer
ez félár volt mert teszt mocin volt! 25píz amugy 53.
mennyiért szerválad a fékcsövet? és hun?
hunvagytokgsresek
+ 5.1 fékoil(motul)
Gino barinak szeretettel brutális a fékerő a gyárihoz képest ajánlom mindenkinek telo oil plíz
Na ezé meglakolsz te is! NEEEEEM AAADOOOOM! És kész
mond már meg nekik, hogy az én qrvám vagy és szálljanak le rólad
Nagyon melózol rajta, de nem adom semmiér! Kezdessz idegesiteni, ez veszéjes rád nézve!
má megint buziskodtok