Mizu Maci?
A bizti embere próbálkozik szerinted? És ebből mit von le,h vkinek van 1 kuplungkar+tükre?
Az alap lenne,h legalább az adatlapot kitölthetné..!
Gino, ha majd Kykee is felnéz megerősít. Fura volt a srác a telefonban, és mikor vele beszélt mert hozzá küldtem CB-ék balestéről fagatta. Kykee mondta, hogy szerinte is biztosítós.
De persze lehet, hogy csak üldözési mániám van.
Egy esésnél igen kicsi a valószínűsége, hogy ezek az alkatrészek megmaradnak épségben. Tehát egy törött motoron nem biztos, hogy ép maradt.
A kupplung kar kicsivel 5e Ft alatt van gyáriban, a tükör pedig kicsivel drágább ha jól emlékszem..... Még tavasszal kérdeztem egyszer egy kereskedésben. Szóval ha ezek hiányoznak csak, akkor nem nagy tétel újat vásárolni.
Nem a biztósító embere vagyok . Ezt kikérném magamnak! Olvastam nálatok, h valaki vett egy törött gépet, hátha arról lenne még velemi. Tul ez a 2 dolog kellene. Feltételezem így olcsóbb, mint szalonból. Visszakerestem, de nem találtam.
Így próbálkoznak már
A bizti embere próbálkozik szerinted? És ebből mit von le,h vkinek van 1 kuplungkar+tükre?
Az alap lenne,h legalább az adatlapot kitölthetné..!
De persze lehet, hogy csak üldözési mániám van.
Köszi
A kupplung kar kicsivel 5e Ft alatt van gyáriban, a tükör pedig kicsivel drágább ha jól emlékszem..... Még tavasszal kérdeztem egyszer egy kereskedésben. Szóval ha ezek hiányoznak csak, akkor nem nagy tétel újat vásárolni.
Vadásznod sem kell, lehet vásárolni! Igazán nem nagy összeg.....
Érdeklődnék. GSR- hez bal tükrőt és kuplungkart vadászok. Ha tudtok valamit írjatok. THX
mail: dukehedman@citromail.hu
Ahányszor meglátott egy csajt! (mondtam neki, vigyázz, mert lehet megérti------ Nem baj! )