Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem az eddigi képeket, és most aggódok, nincs bizonyíték egyelőre, hogy ott jártam. Ellenben Bitternek el tudnék adni jó fotókat, ha ki akarja játszani a csaját
nem hazudtolod meg magad
Hogy ne érjék fel épp ésszel, csak azért ....
csak alibinek kell neki, h otthon elhiggyék, de hát az a Bitti volt, nem te
ááá nem csak Luki voot más esés is
Én kurvára sajnálom. Itthon maradni volt szar döntés, mert végig esett...nálatok meg csak a Luki...
Tessék,ez készül ellenetek motóba is Kaland nem érdekel
joool oda értem Sanya elkezdett esni épp kiértünk a háázból na irány vissza... te de nem magas az rmz legalábbis néköd
Üdv, hello, pusznyussz. Akinek van képe, hogy képet küldjön, ide kérném, és majd cserébe adok sört/jégkrémet/egyészakáskalandot, kinek mi jár.

rendes77@freemail.hu (msn is)
Te születtél tegecen ,tegeci ..remélem rád esik te stuffman
Király volt! Már régen röhögtem ennyit, mint tegnap este+ma! De milyen geci vagy...:D! Még csak most raktuk fel a Ferrarit.
Aki nem jött sajnálhatja, nem esett (az eső)amíg nem akartuk
Adatlap?
Szia,
Nekem van egy új hátsó tárcsám, 15.000.-
Sziasztok.KTM LC4 640 SM(2005)-hez milyen fékpofákat ajánlotok? Valaki jó áron?+Hátsó FÉKTÁRCSÁJA valakinek eladó?Előre is köszi.üdv
Dobj egy e-mail-t és oda elküldöm a címem.
köszi
Hidd el, hogy meg tudod csinálni. Én hiszek benned Csak ne add fel!
Természetesen. Írd meg a címedet és holnap feladom!
az élet habos oldala
JAaa, volt régebben téma azt hiszem hogy itt az uj suzuki enduro. Kipróbáltm tegnap a fűben
Elég fasza kis gép, jó pörgős a blokkja szerintem. teljesítményben nem a legerősebb, de azért egybe van. elfogadnám
Jó. Elkelt!
Mivel látom hogy Csepel-i vagy, én meg Borsodi gondolom postai utánvétel el tudod küldeni?
A 4000 az alku utáni ár volt...54 $ az középárfolyamon számolva is majdnem 12ezer forint, ehhez képest asszem több mint baráti ajánlat a négyezer...
Dehogy nem csak gondoltam alkudni is illik...akkor 3500?
Most akkor mégsem annyira életbevágó