HAli Skacok,
Kéne egy kis info..
Tudom hogy valamelyikőtök CRF 450el nyomja, de nem tom ki.
Szükségem lenne az első féknyereg típusára, miről való vagy egy fotó róla, mert nekem is lesz 1 de nem tom mellik fér el a küllőktől... jól esne az inó...
az baj?
Azért írtam amugy, ha túl sok motoros lenne, úgy is több csoportra lenne osztva szerintem. és mivel ingyenes a nap, szerintem ráérősen is lehet vagy 5öt menni.
ami jobban aggaszt engem az inkább az idő
valami 7 mili esőt írt a komponyeg.hu mára, mellé 26 fokot. ezen igazodjon ki az ember
Grrrrr!
Épp' indultam volna Kakucsra (gondoltam telefonálok előtte, hogy mizu?), és mondták, hogy ma autós nap lesz. B@ssza meg, pedig már futón van a moci!
Nézem az Euroringet, ott meg gokart verseny, Kecskeméten nyílt motoros nap (gondolom 1000 motor a pályán).
Egyéb javaslat keletmo.-n?
www.hiroshir.hu - itt találsz infót hogy mi lesz.
nincs egyébként messze, az m5 vagy a régi 5ösön kell jönni,kb 90km.
jó pálya egyébként,minőségben talán a legjobb. szerintem sok motoros lesz nagyon.
Basszus ....ma rendesen elfáradtam olyan a tenyerem mintha egész nap kapáltam volna de örülök hogy te is tudtál csatlakozni..jól össze jött a csapat Lacival már du. óta nyomjuk az idő se zavarta meg a csapatást,király volt a mai nap. a csajoknak meg köszönet az ücsiért meg a sütiért.A Lacinak a telója is megtanulta a kerózást
Kéne egy kis info..
Tudom hogy valamelyikőtök CRF 450el nyomja, de nem tom ki.
Szükségem lenne az első féknyereg típusára, miről való vagy egy fotó róla, mert nekem is lesz 1 de nem tom mellik fér el a küllőktől... jól esne az inó...
live képek itt:
http://www.pannonia-ring.com/
van egy olyan hogy "live" ott "élö" webcam van!
ui: esik az esö, elméletileg egész hétvégén!
Azért írtam amugy, ha túl sok motoros lenne, úgy is több csoportra lenne osztva szerintem. és mivel ingyenes a nap, szerintem ráérősen is lehet vagy 5öt menni.
ami jobban aggaszt engem az inkább az idő
valami 7 mili esőt írt a komponyeg.hu mára, mellé 26 fokot. ezen igazodjon ki az ember
Épp' indultam volna Kakucsra (gondoltam telefonálok előtte, hogy mizu?), és mondták, hogy ma autós nap lesz. B@ssza meg, pedig már futón van a moci!
Nézem az Euroringet, ott meg gokart verseny, Kecskeméten nyílt motoros nap (gondolom 1000 motor a pályán).
Egyéb javaslat keletmo.-n?
nincs egyébként messze, az m5 vagy a régi 5ösön kell jönni,kb 90km.
jó pálya egyébként,minőségben talán a legjobb. szerintem sok motoros lesz nagyon.
messze van Bp-től? mesélj már hol merre mi lesz lehet akkor kinézek...