milyen nagyvad? nyáron supermoto suli aztán alázunk bazzeg. nyáron melót is kell majd tlaálnom...Döme ti nem tudtok valami melót keríteni egy magam fajta suhancnak? esetleg valami motorokkal kapcsolatos?
Helló!
Ha komolyan akarod nyomni a supermotot, semmiképp se vegyél DRZ-t, Aprilia RX-et, átalakított motorokat, vagy GasGas-t, hanem Komoly SUPERMOTO-nak TERVEZETT motort!
A többi hobbira, vagy utcára tökéletes, de nem versenyre valók. . .
Hellosztok elég rég óta nézegetem a SuperMotokat és azt szeretném megtudni hogy tényleg ilyen kevés km után tönkre mennek, nagyon durvákat lehet olvasni!
Husaberg érdekelne inkább, arról nem sokat hallottam, de KTM GasGas-ok szarrá mennek 2-3000km után,dugótörés,teljes motorfelújítás, az eszem megáll olyanokat írtak a tulajok!
na, kezdjük ott hogy csatlakoztatod a kamerát a géphez és átteszed a cuccost a gépre,majd feltöltöd ennyi..nem tom mit nem értesz,eddig hogy csináltad?
Valljuk be férfiasan, momentán szopol a vassal. . .
De ha kész lesz, IMÁDNI fogod!
Mikor lesz kész a motorod?
Ha komolyan akarod nyomni a supermotot, semmiképp se vegyél DRZ-t, Aprilia RX-et, átalakított motorokat, vagy GasGas-t, hanem Komoly SUPERMOTO-nak TERVEZETT motort!
A többi hobbira, vagy utcára tökéletes, de nem versenyre valók. . .
Husaberg érdekelne inkább, arról nem sokat hallottam, de KTM GasGas-ok szarrá mennek 2-3000km után,dugótörés,teljes motorfelújítás, az eszem megáll olyanokat írtak a tulajok!
http://www.youtube.com/watch?v...
digitális,kézi kamera vagy mi az amit tudni kéne róla