Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeeem
tegnap beraktam a cross kerekeket de miagecinek.. meglett az eeredménye..
A térdedbe van a kolás üveg?
hoppré holnap irány a röntgeny , a kép csak illusztráció a práblem a térdemnél van
Vagy csak túl vizuális a fantáziánk
Úgy tűnik ez a kijelentésem elég merész volt .
Öööööö...hagyjuk
Mi NŐK gyorsan tanulunk!
Az a "most"nálam már 14 éve tart , lehet nehezen tanulok,mint a kis elefánt,és könnyen felejtek
Kéna a sisak csak, a giliszta disigne nem jön be
most megtanulom az elméletet aztán majd átviszem gyakorlatba, a végén pedig megyek vizsgázni
A sisakot eskü senki nem nézte, csak a szép testem?
Azt hittem igy egyedi lesz
SM Agysulit , nem vok én agyronómus...nem elég mondani meg is kell csinálni, mert gyakorlat teszi a .......
Minek fujattál rá egy félmesztelen srácot ..inkább egy csöcsös csajt, vagy kettőt

Esetleg tarthatnál nekem elméleti sm sulit, hogy addig se felejtsek míg nincsen vasam.
oládé!
Nemtom, a 7en kellene kicsit kanyargászni de,a zépítkezést is má el kellene kezdenem
Szia!

Mész valamikor motorkázni?
Ettől .....
Egy pólót azé' felvehettél volna....
Elado lett a sapkám!
katt!
Helló! Nekem van egy eladó sorba került használt Arlen Ness ruhám. Nem kimondottan supermoto, levehető púpos két részes speed ruha, de énis supermotohoz használtam. Semmi toldás-foldás, sérülve nem volt. 178 cm magas 67 kg vagyok énis, így valószínű rád is jó lenne. Ha érdekel írj. Vagy hívj: 06-20-267-3858.
Még nem tudom, most tervezgtem a hetet, az a gond, hogy nekem/nekünk meg a hétvége nem jó
Uhhh, sorry, én is elfelejtettem válaszolni....
Mi 7köznap nem, de 7végén meg van rá az esély!
Ti mikor mentek?
Learn?
Újra felteszem a szokásos kérdést, a héten megy valaki Kakucsra motorozni?