E-mailt kellett volna csak. De mentettem és ha megyek akkor szólok. De az a baj,hogy ez csak olyan,hogy.....fogom magam és indulok. De majd betervezem.
Úgy látszik mégiscsak kicsi a világ. Én Pécelen lakom. Szívesen túráznék ezen az útvonalon amit írtál de nekem csak a vasárnap egész nap jó és a hétfő egész nap.
szomszédnak volt ilyen, lengőkarok gömbfejek telók kicserélve szélesítve emelve tököm tudja mi még
avval utána csak motorikus gondok voltak
még mentem is egy kört vele, ez egy olyan élmény volt számomra, hogy gyors el is döntöttem amíg át tudom emelni a lában a motoron nem lesz quad a portán
én trx 250et nyüstölök már lassan 6 éve. 10 éves a gép. és eszem ágában sincs eladni még most se
elötte volt új kínaim. annál 3-4 hónap után rájöttem hogy hiba volt megvenni, és nehéz lesz megszabadulni tőle... romokba sikerült megválni tőle (széthullott anélkül hogy crossoztam vagy estem volna vele)
hallottam olyanokról akik véletlen jobbakat kifogtak, és nem kellett sokat szerelni. de a legtöbbjét minden egyes használat után szerelni kell. és nem minden probléma orvosolható rajtuk.
mit cserélsz rajta ha eltörik a váz állandóan? eltörik a tengely stb...
nagy vonalakban letudnád írni hogy hányféle quadból épült?
fotókat is tölthetsz fel ha vannak