Helló!
Puch cobra vízhűtéses hengert vennék, vagy egy egyben lévő puch cobra blokkot..
Ha lenne vagy bárki aki tud valakit az ne tartja magába, hanem üzenjen.
06306895423
üdv :) van egy Honda pax eve rotyogóm alkatrésznek...szintem minden van 10.000 vihető egyben.Továbbá keresek Suzuki sc 50 vagy Puch lido alkatrészeket főleg oldal idomokat!!!Veszprém megye Nyirád.üdv :)
Az a baj hogy valakivel már megbeszéltük csak nem tudom visszakeresni a számát. Most valami tejipari fuvarozással foglalkozik régóta ismerősök vagyunk de nem emlékszem a nevére sem az a baj mivel ritkán beszéltünk az utóbbi 4 évben. HA LÁTOD KÉRLEK TELEFONÁLJ A SZÁMOM TUDOD!
Nem gondoltam volna hogy ennyien érdeklődnek majd a cuccok iránt. Inkább ide rakom a képet nézzétek meg. Összepakolni is elég volt szerintem 200 kiló úgy összességében megvan. A hengerszettekhez van dugattyú gyűrűvel! Meg rengeteg más alkatrész.
Üdv. Van egy eladó Lohner Siess 1961.-es kissé hiányos robogóm.Wilhaben árakat látom de reális áron eladnám kereskedönek gyüjtőnek.érdeklödni tél. 06303486122
Valaki vigye már el lehetőleg egyben a maradék Puch alkatrészeimet. A legtöbb 6 sebességeshez való Monza - Cobra de van 4 eshez is elvétve. Lánckerekem is van. Kb 2-300 kiló cucc maradt még.
A gts 50 elvben 3,5 lovas. A ks 50, meg 7, tehát az simán megy 90-et. Szóval a 60 km/h, nem is rossz. Vigyázz vele, ha túlforgatod, hamarabb tönkremegy!
Helló
Egy észrevételt megosztanék veletek.
Nem voltam megelégedve a GTS-em végsebességével olvasgattam kérdezősködtem próbáltam nagyobb karburátort de semmi sem segített... ott lógott a műhelyben a régi kipufogó na mondom egy próbát megér felraktam és végre majdnem leforogja az órát az utángyártott dobbal max 60-at ment!
Úgyhogy a gyári dobott felújíttatom és megy fel a gépre.
Puch cobra vízhűtéses hengert vennék, vagy egy egyben lévő puch cobra blokkot..
Ha lenne vagy bárki aki tud valakit az ne tartja magába, hanem üzenjen.
06306895423