Ilyen felvetések a rák más tipusainál már tizenéve is voltak. Nagyon kevés valósult meg belőle, talán csak a HPV.
Itt valamiért nem olyan bátrak, pedig kisebb a rizikó.
Most olvastam hogy túljutott a klinikai kísérletek első fázisán a mellrák ellen hatásos oltás.Azt írták hogy őt éven belül lesz elérhető a betegek számára.Nem tudom mit szüttyögnek,miért nem kopognak át a covid fejlesztő bandának,ők két hónap alatt összedobtak egy teljesen biztonságos és hatásos löttyöt.
szerintem egy törzsfőnök sokkal ideálisabb választás mint egy sima politikus
de még a királyság is sokkal jobb a mostani libsi/ál libsi rendszernél
amúgy abban van némi igazág hogy amilyen a nép olyan a vezetője is
rendszerváltás után fel lett volna lógatva 2-3 garnitúra politikus az országház körüli lámpavasakra most már minden sokkal jobb lenne
én azért nem szavazok egyikre sem mert egyik sem értem van
elfogadom azt a tényt hogy szükségszerű politikust tartani, mert ilyen világ alakult ki
az a tényt is elfogadom hogy aki politikusi pályát választ az egy szar szemét alak, aki csak a saját haszna miatt "politizál" a népet meg leszarja
szóval kb tökmindegy ki van fent a nagyházban egyik sem azért van hogy értem tegyen bármit is
az ég kék, a fű zöld, a politikus lop.....
ennyi
Én nem bánnám, ha egy ideig a lipppsik kormányoznának, csak...
...de csak azért nem, mert a migráltakkal viszont örökös problémákat okoznának. Ha ez nem lenne, én - mint ahogy egyszer megtettem már - azon lennék, legyenek azok, és a választók majd megtanulják, hogy legközelebb kire szavazzanak.
csak úgy halkan megjegyzem lassan egy év eltelt a választások óta és eddig az ellenzék 0 érteles dolgot tett, gondolom ez így marad még 2.5 évig utána elkezdenek plakátokat nyomtatni és kb ennyiben ki is merült a nagy ellenzéki összefogás
Én erre nem tudok választ adni, de azt viszont látom, hogy a két baj közül mindig a kisebbik a jó. Az egyik, ha többet rendelek, a másik ha keveset.
Arra azért emlékeztetném a publikumot, hogy amikor az üzemanyag árát befagyasztották, akkor az ellenzék, élükön a márki-zay nevű főbarommal, akinek azért kellett figyelnie mindenkinek, hiszen ő volt a miniszterelnök-jelölt az ellenzéken belül, ő azt mondta, minek az ársapka, mert az olcsó ár pazarlásra buzdít és az rossz, és amikor a kormány kivezette az ársapkát, akkor meg az volt a baj, hogy jaaaaj, szegény terhes kismamák, nem lesz pénzük időben kórházba menni és ezért is a patás hibás. Szóval ilyen ellenszélben kell döntéseket hoznia a kormánynak.
Azért ne álszenteskedjünk,aki megrendelte pontosan tudta hogy nem lesz szükség annyi gépre.Nem is biztos hogy létezik az az 5000ezer gép ott hal annak most hivatalosan lennie kéne.Sokan meggazdagodtak ám ezen a covid hisztin,nem csak nálunk.
Valószínűleg nem tudja a suttyó, hogy egy nővér NEM egyet tud kezelni, nem lábbal kell hajtani a gépet, hanem egyszerre több betegen lehet, sorra felkerül a gép a betegre, beállítja, elindítja, otthagyja, majd az előírt ellenőrzési idő lejártával megnézi, illetve ha - gondolom - valami jelzést ad a gép.
Itt valamiért nem olyan bátrak, pedig kisebb a rizikó.