Az 5.45 x 39 sokkal csunyabb sebet csinal, mint a 7.62 x 39. A lovedek hegye ureges, becsapodaskor nekiall bukdacsolni es igen csunya kavitaciot okoz a szovetekben. Amiben elmarad a 7.62-tol az az atutoero, vastag fedezek moge bujo celpont ellen a nagyobb tomegu a jobb termeszetesen.
Ahhoz el kene adnod a renyot es a valyogbarlangot hogy vegyel egyet,nekem meg fizet a biztosito.Mehetnek nyaralni egy evre egy lakoautoval es maradna love a maradek eletemre,szoval hajra. 😆
az elkövetkezendő 10 évben összesen nem akarok 25km gyalogolni
helyben patkányirtásra kellene ha a helyzet azt hozná
elég kicsi még szarni is lehet vele vállon átvetve szóval semmiben se akadályoz meg
harci körülmények között optimális, hiszem egy sebesülttel lényegesebben több gond van miint egy halottal
de önvédelmi célból sokkal jobb ha egyből letépi a hátát 😁
Az aks74u 5,45-os,rovidcsovu kifejezett harckocsizoknak,legidesszsntnak es rejtett viselesre kulonleges alakulatoknak terveztek.
Hatranya,sorozatoveskor tulmelegszik,bogyora jo lesz.
én azt mondom a mostani világrend változni fog, ha akarjuk ha nem
nem fogjuk megtudni mire megy ki (tényszerűen)mert egyikönk se éli meg amilyen fos állapotban vagyunk 😂
szóval kis lépésekben kell gondolkozni, én arra rendezkedem be hogy a következő 2 évet kihúzzam, utána(közben) majd látom mi a helyzet
Nomeg ukrajna még márciusban megtette a jogállamiság legnagyobb kritériumát és betiltotta a teljes ellenzékét.
Így ő lett a jogállam mintapéldánya,a korrupció ellenes harcban elérték hogy egy hadköteles férfiember 1-2000 euro helyett már 5000-et kell fizetnie,és a nyugati fegyversegély is megjelent szíriában a lázadók kezé,meg burundiban,30-50e dodó/javelin áron............há segíjjjj,legyen az afrikai tesáknak is segíííííj,bár bidé nem pont így gondolta. 😂
a 7,62est is ki lehet ám fúrni ha nagyon akarja az ember