most nem volt olaj a cseszneki szerpentinen? multkor mar sulyos (auto-)baleset is volt miatta
a fogyasztas erosen csuklofuggo, az elso 100 km-emen 4.7 volt :D aztan a kovetkezo mar kb. egy literrel tobb, hogy ma mennyit evett nem tudom, szerintem tuti megvolt a 6, neha rendesen megrantottam a bajszat
nem csak turazni jo, teljesen jol lehet dontogetni a nagy sulya ellenere, bar en meg nem tartok ott hogy karcolgassak vele, de siman lehetne :) sot, igen szep versenyeredmenyei is vannak
akkor lehet hogy lattuk egymast :D
voltunk a Zasszonnyal Gyorben allatkertben, egy piros VFR-rel mentunk egy Noszlop-Gyor-Ajkarendek-Halimba-Devecser-Noszlop karikat
Szia!
Jó és olcsó motorosbolt a környéken szerintem nincs!
Én mindent a neten vadászok össze.
Tatabányán van egy bolt ami nagyker is és szerintem az áraik jók, de csak bizonyos dolgokat tartanak amiket ők importálnak http://www.pinkmotors.hu/
Ezenkívül az ebay-on érdemes vadászni, akár de, akár com, attol függ mit keresel.
Én beleszerettem egy sisakba Nolan N43 aeir itthon 77.000ft olasz ebay-on 43500ft
Úgy hogy neteböngészést!
hát csoki nyugodtan megpróbálhatod,vagy akárki.mindig féltettem őket,ezért is kaptak távollétemben egy további fejlesztést a biztonságukat illetően.aki elviszi,megérdemli.aki a közelébe jut és 4 pontját kijátssza a rendszernek,az vendégem egy fagyira.onnantól már csak 2 választja el,+ a kulcs hiánya,ami nélkül nem lehet a riasztót,az immot,a kormányzárat és a láncot feloldani
a fogyasztas erosen csuklofuggo, az elso 100 km-emen 4.7 volt :D aztan a kovetkezo mar kb. egy literrel tobb, hogy ma mennyit evett nem tudom, szerintem tuti megvolt a 6, neha rendesen megrantottam a bajszat
nem csak turazni jo, teljesen jol lehet dontogetni a nagy sulya ellenere, bar en meg nem tartok ott hogy karcolgassak vele, de siman lehetne :) sot, igen szep versenyeredmenyei is vannak