Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre egy normális motor.
uhhh,az durva. jobbulást kívánok Neki!
Jó reggelt
Kaptok ilyet is, hogy jól induljon a napotok... Hondamániások cöhh... Ezzel riogatták a népet az expo-n
Jólvan megmondom
Msn-en ménem vagy?
aucs .majd Vp-ben összefoltozzák .ezentúl majd tudni fogja h a csatot nem dísznek rakják a bukóra.ha találkozol vele üzenem h jobbulást és h üdv a klubban
Már veszprémbe van... szájsebészeten.
Ugye lerepült róla bukó... kitört 1 foga fogszabályzó átszurta száját és nyilt állkapocs törés. azért folyt szájából a vér...
épp akartam kérdezni .faszér kell szar motorral gyorsan menni .tört valamije?
nem hagytam ott csak hirtelen nem tudtam hova tettem
már megin kamikáze volt?
Nem bántottam Dh-t még innivalóval is megkináltam
Cuccait is vissza adtam mert itt hagyta
Dh spanom jolvan hála isten, de korházba marad még párnapig
Háát nem lenne rossz
Meg majd valamikor egyeztetnünk kellene egy újabb találkozót is.
Töki jó gyerek,úgyhogy ne aggódj miatta....nem fog bántani. Vigyázz az úton a CB-vel.

Aranyos vagy
Töki 14:00-ra megpróbálok ottlenni
nem.Road múlt hét pénteken volt 12.-én.Tökivel vigyázni kell ?nem motorral megyek .Hondával megyek
Időközben nagyon feltámadt itt a szél ....remélem majd valamennyit csillapodik. Pedig nyugodtan jöhetnétek hozzánk ebédelni,mert bőséges mennyiség készült.
szóval motorral! a Road-ról én nem is tudtam,hogy tegnap koncerteztek. Tökivel találkozol? ....fúúúú,mi lesz ott.
A séta ilyen szép időben jól fog esni . Az ebéd....hmm még nem tudom, de valami olyat csinálok ami gyorsan kész van. Nálatok nagyon fincsi lesz kár hogy olyan messze laksz
2őt találhatsz .a Road-ot is betervezhettétek volna.az is jó volt,de az előzenekaruk k*rva jól nyomta.most éjjel nappal őket hallgatom .összefutok Tökivel
Az Ossian koncertet már egy ideje terveztük. És kocsival vagy motorral jössz felénk?
A koncert nagyon szuper volt....az előzenekar is elég jól játszott,de az Ossian tényleg szuper volt. Viszont nem is voltak olyan sokan,úgyhogy a tömegnyomor nem veszélyeztetett minket.
Szió! Délután Én is tervezem,hogy elmegyek egyet sétálni , csak ma reggel bedrótoztak ,úgyhogy elég érdekesen festek,de nem érdekel,csak azért is kimozdulok itthonról. Remélem Neked hamar 1 óra lesz. Mi lesz ebédre? Nálunk tárkonyos-tejszínes raguleves és extrán sajtos pogácsa.
ha tudtam volna h jöttök .ma meg én megyek hozzátok .jöttetek volna inkább Road-ra
Szia
Ma már tényleg nagyon szép idő van Még 1-ig itt sínylődök a boltban, aztán gyors ebédfőzés és már otthon se vagyok. Szívesen motoroznék én is ma, de nincs mivel, így marad a lábbal hajtott kétkerekű
Milyen volt a koncert?